Soğan kürü işe yarıyor mu ?

Evet sogan kuru bende ise yaramisti. Ama benim bi anamoli durumum yoktu. Kilom normaldi, sağlık sıkintm yoktu ustelik bir evladim zaten vardi. 15 arti 5 olarak denemistim ve hamile kaldim. Sogan kuru rahmi temizler ama gercekten baska bi skntnzn olmamasi lazm...

Yahu bana şişman alinganligiyla gelmeyin Allah askina, uslupsuz diyebileceginiz birsey yazmadim ben, onceki basliginizi niye gormezden geliyorsunuz diye sordum.

Sogan kuru, ot kuru, mok kuru degil mesele hanimefendi, ben size ilk basliginizda da yazdim, bu kiloyla hamile kalirsiniz, dogurursunuz da ama gebelikte (oransal dusunuyorum) minimum 30-40 kilo alacaksiniz, ya hadi cok dikkat ettiniz 10 kilo aldiniz diyelim dogumdan sonra o cocuga yetisemezsiniz.

Yine ilk basliginiza da yazdim, su an 75 kiloyum, 2 bebegim var, aralarinda kostururken kan ter icinde kaliyorum, aksam yatagima girdiğimde ölü gibi yatiyorum, bi 20 kilo versem cocuklarimla daha rahat ilgilenicem ama veremedim yani surda sisman sismana dertlesiyoruz, neyin uslupsuzlugu!
Madem bu kadar alıngansın neden şişkosun😁

Hayır sadece bir çıkmazın içindeyim kilo veriyorum zaten ama bu kilolarla ve daha fazlasıyla hamile kalanlar var ve bende kalmak istiyorum yani kilolu hamile kalmak suç mu anlamadım ayıp mı
Tabii ki değil ama planlı hamilelik var o yüzden o arada kilo da verirseniz gerçekten sizin için çok iyi olur. 65 kilo ile hamile kaldım her artan bir kiloda doktorum ciddi derecede kızıyordu ve ben doğum yapınca anladım kilolu hamile kalmak çok zormuş. Ne olacağını bilemeyiz evet biliyorum kilo vermek uzun bir yol ama hem sizin için hem bebeğiniz için lütfen zayıflayın. 10 vermişsiniz zaten ha gayret 10-15 daha 💜

Burda zararlı dokunan yorumlar okumuştum. İnanın en iyi tedavi insanın kendini önemsemesi mesela yemek-uyku-spor ve ruhsal olarak kendimizi sevmek güzel hobiler edinmek bana kalsa ben çözümü buldum ama eşim uyumsuz ve engel bana tam sağlıklı besleneyim dedim hamburger istemiş gel de bu adamlarla hayatına yön ver 😢

X