- Konu Sahibi lavinya3434
-
Aaa senin 1 cocukk varmi onda hemen gebe kaldinmiBen ilk çocuğumda da belirti yaşadığımı hatırlamıyorum zaten o zaman tecrübesiydim anlam veremedim adet gene böyle çok geçmişti bir test yapmıştım öyle öğrendim zaten belirti yaşamıyorum ben galiba
Evet onda hemen kaldım ama 2 çocuk için 8 aydır bekliyorumAaa senin 1 cocukk varmi onda hemen gebe kaldinmi
Yok canimn neden sorun olsunkiMerhaba kizlar hamilelik için soğan kürüne başladım yarın 5. Günüm sabah ve akşam aç karnına içiyorum 2 gündür de geceleri incir kürü yapıyorum kaliteli yumurta oluşması için sizce sorun olur mu?
Ne guzell hemen kalmissinEvet onda hemen kaldım ama 2 çocuk için 8 aydır bekliyorum
Bilemedim ki sizin hamilelik oluştu muYok canimn neden sorun olsunki
Yokk olusmadii bu ayy bakicaz bakalimBilemedim ki sizin hamilelik oluştu mu
Allah nasip etsin inşallah ne kadardır deniyorsunuzYokk olusmadii bu ayy bakicaz bakalim
1 senedirAllah nasip etsin inşallah ne kadardır deniyorsunuz
Sizz peki1 senedir
Bende 1 yıldır deniyorum ama hiç gebelik oluşmadıSizz peki
Sorunn varmi peki çok uzuluyorumm yaaBende 1 yıldır deniyorum ama hiç gebelik oluşmadı
Polikistik över var maalesef ve 21 yaşındasın dimi sende de polikistik var miSorunn varmi peki çok uzuluyorumm yaa
Evet canim polikistik var 21 yasindayimn hsg faln cktnmiPolikistik över var maalesef ve 21 yaşındasın dimi sende de polikistik var mi
1 yıl içerisinde 4 tane doktora gittim hiç biride ne tedaviye başlattı ne ilgilendi Perşembe günü kuzenimin gittiği bir doktor var memnunmus ona gitmeyi düşünüyorumEvet canim polikistik var 21 yasindayimn hsg faln cktnmi
İlac tedavisine baslatirlar1 yıl içerisinde 4 tane doktora gittim hiç biride ne tedaviye başlattı ne ilgilendi Perşembe günü kuzenimin gittiği bir doktor var memnunmus ona gitmeyi düşünüyorum
İnşallah baslatirlar yoksa başka türlü olmayacakİlac tedavisine baslatirlar
Çok takıyorum bendee yaa maleseffİnşallah baslatirlar yoksa başka türlü olmayacak
Yaş kaçtı sizinÇok takıyorum bendee yaa maleseff
Gerçekten cok stresli düşünmemek elde değil ama stresde olmamasını engelliyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYaş kaçtı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?