- Konu Sahibi lavinya3434
-
Peki canim amh yukseliyormu neden dusuyormuski bir bilgin varmiYok ultrason da belli olmuyor kanda belli oluyor. Ben 26 yaşındayım 3 senedir evliyim başta 7/8 ay korunduk bir daha korunmadık ve bir de tiroid yüksekliği var ben de o da çok şükür 3 aydır düştü dengelemeye çalışıyorum
Bir seneye yakın yumurtlama testi yaptım yumurtlama oluşuyor ve çatlıyor güzel şekilde değerlendiriyordum da ama nasip ne zaman olur bilemem.Yok ultrason da belli olmuyor kanda belli oluyor. Ben 26 yaşındayım 3 senedir evliyim başta 7/8 ay korunduk bir daha korunmadık ve bir de tiroid yüksekliği var ben de o da çok şükür 3 aydır düştü dengelemeye çalışıyorum
Amh yükselmez. Yumurta rezervi az demek amh düşüklüğü. Amh yüksekliği de sıkıntı oda dengede kalması lazım. Ha bu demek olmuyor ki düşük olunca /yüksek olunca hamile kalamazsın. Normal yolla imkansız tüp bebekle bile olmaz diyip hamile kalan kadınlar var beni amh düşük diye direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar . Ben beklemek istiyorum hayırlısı yaPeki canim amh yukseliyormu neden dusuyormuski bir bilgin varmi
Bir seneye yakın yumurtlama testi yaptım yumurtlama oluşuyor ve çatlıyor güzel şekilde değerlendiriyordum da ama nasip ne zaman olur bilemem.
Hayirlisi canimm allahtan umit kesilmezz genetikmi ailede erken menapoz falan varmiAmh yükselmez. Yumurta rezervi az demek amh düşüklüğü. Amh yüksekliği de sıkıntı oda dengede kalması lazım. Ha bu demek olmuyor ki düşük olunca /yüksek olunca hamile kalamazsın. Normal yolla imkansız tüp bebekle bile olmaz diyip hamile kalan kadınlar var beni amh düşük diye direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar . Ben beklemek istiyorum hayırlısı ya
Valla genetik değil aslında ama bilemiyorum. Bir kişi var erken menopoza giren ama oda 40 lı yaşlarında oldu. Öyle olan çok yokHayirlisi canimm allahtan umit kesilmezz genetikmi ailede erken menapoz falan varmi
Hayirlisi canim benim hsg cekilmedi bide amh bakilmadiValla genetik değil aslında ama bilemiyorum. Bir kişi var erken menopoza giren ama oda 40 lı yaşlarında oldu. Öyle olan çok yok
Amh genetik de değil. Her adet görüşünde O yumurtalarla amh azalır. Benimki hızlı başladı diyelim zaten ben 10 yaşında adet görmeye başladim.Valla genetik değil aslında ama bilemiyorum. Bir kişi var erken menopoza giren ama oda 40 lı yaşlarında oldu. Öyle olan çok yok
Adetii erken gormussun canimAmh genetik de değil. Her adet görüşünde O yumurtalarla amh azalır. Benimki hızlı başladı diyelim zaten ben 10 yaşında adet görmeye başladim.
Baktır bence canım. Bir de çiğ kabak çekirdeği çitle eşinle beraber eğer sen yumurtlama yapabiliyorsan çatlama uzun sürerse havuç ye ama ondan önce yeme. Dikkat et yediğine içtiğineHayirlisi canim benim hsg cekilmedi bide amh bakilmadi
Adetii erken gormussun canim
Sen hsg cektinmiBaktır bence canım. Bir de çiğ kabak çekirdeği çitle eşinle beraber eğer sen yumurtlama yapabiliyorsan çatlama uzun sürerse havuç ye ama ondan önce yeme. Dikkat et yediğine içtiğine
Evet canım özelde yaptırdım. Ağrı kesici iğne yaptılar sonra alttan muayene eder gibi filn çektiler. Hiç acımadı yani bayıltıp öyle yapanlar var ama değmez iki dklık şey için bir de hafif lekelenme oluyor normal hayatına devam ediyorsun. sadece çekildikten sonra 3 gün ilişki yasak onun dışında gayet normalSen hsg cektinmi
Aciktii tupler bi sıkınti yoktuuEvet canım özelde yaptırdım. Ağrı kesici iğne yaptılar sonra alttan muayene eder gibi filn çektiler. Hiç acımadı yani bayıltıp öyle yapanlar var ama değmez iki dklık şey için bir de hafif lekelenme oluyor normal hayatına devam ediyorsun. sadece çekildikten sonra 3 gün ilişki yasak onun dışında gayet normal
Evet benimde tüplerim açık çok şükürAciktii tupler bi sıkınti yoktuu
İyii canimmEvet benimde tüplerim açık çok şükür
Sen Kaç yıllık evlisin canımİyii canimm
1 yillik canimmSen Kaç yıllık evlisin canım
Benim dedikleri mi uygula istersen hem de adetini rahat geçirmiş olursun o üçlü otları ve taze naneyi de iç . Eğer instagram kullanıyorsan kadim hemşireyi takip etBana doktorum kucuk kistlerin var dedi
Canimn benimm hic sancim olmuyor kiBenim dedikleri mi uygula istersen hem de adetini rahat geçirmiş olursun o üçlü otları ve taze naneyi de iç . Eğer instagram kullanıyorsan kadim hemşireyi takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?