- Konu Sahibi lavinya3434
Canim fsh yuksekmiydi senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel yaCanimn benimm hic sancim olmuyor ki
MasallahhNe güzel ya
Galiba. şimdi daha yeni baktım amh 0.31 olmuş dün kan vermiştim doktor istedi. İyice düştü. Allahım sen yardım et.Canimm kucuk kist diyedir belki
Rabbim yardimcin olsun canim benim. Ne kadar hizli dusuyor bu hormon vakit kaybetmeden tup bebege basla canimm öyle değerlendirGaliba. şimdi daha yeni baktım amh 0.31 olmuş dün kan vermiştim doktor istedi. İyice düştü. Allahım sen yardım et.
Stres her hastalığın başlangıcı bu kadar düşeceğini hiç bilmiyordumRabbim yardimcin olsun canim benim. Ne kadar hizli dusuyor bu hormon vakit kaybetmeden tup bebege basla canimm öyle değerlendir
Cokmu stres yapiyorsum canim herkes stres yapiyor emin ol insallah rabbim kucagimizi bos birakmazStres her hastalığın başlangıcı bu kadar düşeceğini hiç bilmiyordum
Merhaba ben adetim bittikten 1 gün sonra başladım. Ve gün aşırı ilişki oldu yumurtlama günümü uygulamadan ve kendi belirtilerime göre takip ettimAdetliyken mi başladınız acaba. Bu arada çok sevindim ben de . Rabbim kucağına sağlıkla vermeyi nasip etsin. Benim son günlerim adetim insan lekeli lekeli geliyor şimdiden başlayım mı 15 gün içiliyormuş ama ben soğanı farklı şekilde değerlendirdim adetliyken bugün 9. Gün bir hafta var 15. Güne
Benim adetim normalde bitmiş oluyordu ama hala akıntı karşık lekelenme oluyor dün doktor baya zorladı kanama oldu hala devam ediyor leke ben de başladım artık (soğan suyuna) bitmesini beklesem 3/4 gün içebilirim artık. Gerçi Allah ne nasip ettiyse onu yaşarız. Kontrol manyaklığımı bırakıp kendimi serbest bırakacağım artık yoksa kendimi iyice yıpratırım. Ben ne kadar kontrol etmeye çalışsam bir şeyler yolunda gitmiyor. Hayırlısı sizden tek ricam bana da dua edin.Merhaba ben adetim bittikten 1 gün sonra başladım. Ve gün aşırı ilişki oldu yumurtlama günümü uygulamadan ve kendi belirtilerime göre takip ettim
Yok zaten yapmıcamSoğan kürünü her ay yapmamanız gerekiyor diye biliyorum
Canim naptin sogan kurunuYok zaten yapmıcam
Yaptım ben bugün bitti ama ilişkim olmadı bu ay ayrıydık diğer ay inşallah tutarCanim naptin sogan kurunu
Sen kac yildir istiyodun kistmi vardi sende deYaptım ben bugün bitti ama ilişkim olmadı bu ay ayrıydık diğer ay inşallah tutar
8 aydır olmuyor canım benim bir tane oğlum var onda ilk ay oldu ama bu olmadı ama kistim var mı yok mu bilmiyorumSen kac yildir istiyodun kistmi vardi sende de
Canim oglun kac yasinda8 aydır olmuyor canım benim bir tane oğlum var onda ilk ay oldu ama bu olmadı ama kistim var mı yok mu bilmiyom
Canim oglun kac yasinda
Bu sene korunmayı bıraktık olsun diye 8 ay oldu olmadı bende ilki gibi hemen hamile kalırım diye korkuyordumCanim oglun kac yasinda
Ne guzell keske bizdee kalsakkBu sene korunmayı bıraktık olsun diye 8 ay oldu olmadı bende ilki gibi hemen hamile kalırım diye korkuyordum