- 19 Aralık 2014
- 308
- 54
- 34
- Konu Sahibi lavinya3434
Canım gerçekten nasip hiç plânladığım gibi olmadı Allah hayırlısını versin bekletiyor ki güzelleştiriyor öyle düşüncez
Ne guzell keske bizdee kalsakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzell keske bizdee kalsakk
Aynen oyle canim benimmCanım gerçekten nasip hiç plânladığım gibi olmadı Allah hayırlısını versin bekletiyor ki güzelleştiriyor öyle düşüncez
Canimmm normall bencee doktoruna sordunmuKızlar dün kan vermiştim 887 çıktı sonuç. Cumartesi 504 çıkmıştı 4 günde bu kadar artması çok saçma dış gebelik olabilir mi
İkiz gebelik diyede olabilirKızlar dün kan vermiştim 887 çıktı sonuç. Cumartesi 504 çıkmıştı 4 günde bu kadar artması çok saçma dış gebelik olabilir mi
Canım az artmış. İkizde daha çok artması gerekir. Hemen doktora gittim tabi normalde 2000 civarı olması gerekirdi şuan dedi. Birde ben dün sağlık ocağına vermiştim kanı. Normalde özelde hep kan tahlili yaptırmıştım doktor laboratuvardan dolayı sonuç farklı çıkmış da olabilir dedi. Ama bu kadar fark olur mu ki. Kese için de alttan muayene etti görünmedi. Şuan 4+6 dayımİkiz gebelik diyede olabilir
Ys nedenki gorundu demistin sen herldeCanım az artmış. İkizde daha çok artması gerekir. Hemen doktora gittim tabi normalde 2000 civarı olması gerekirdi şuan dedi. Birde ben dün sağlık ocağına vermiştim kanı. Normalde özelde hep kan tahlili yaptırmıştım doktor laboratuvardan dolayı sonuç farklı çıkmış da olabilir dedi. Ama bu kadar fark olur mu ki. Kese için de alttan muayene etti görünmedi. Şuan 4+6 dayım
Kizlar yumurtaliklar kistik yapida ne demekYs nedenki gorundu demistin sen herlde
Canım o nerden çıktıKizlar yumurtaliklar kistik yapida ne demek
Bilmem doktor oyle soylediCanım o nerden çıktı
GercektenmiiHamileyim
Kizzzlarrrrr moralim bozukk yaaaGercektenmii
Niye moralin bozuk canım hayr olsun insallahKizzzlarrrrr moralim bozukk yaaa
Surekli cocuk konusu aciliyor birileri hamile kaliyor uzuluyorum gercekten kiskanclkkk degill kafama takiyorumNiye moralin bozuk canım hayr olsun insallah
Bende öyleyim balım buralardan uzak kalmak lazım aslındaSurekli cocuk konusu aciliyor birileri hamile kaliyor uzuluyorum gercekten kiskanclkkk degill kafama takiyorum
İnsallah kalirizz canımBende öyleyim balım buralardan uzak kalmak lazım aslında
Canım hiç üzülme ya Allah’ın izniyle olacak merak etmeSurekli cocuk konusu aciliyor birileri hamile kaliyor uzuluyorum gercekten kiskanclkkk degill kafama takiyorum
doktor açıklamasını yapmadı mı? Benim de kistim vardı ama doktor adetle birlikte eriyen türden olduğunu gebeliğe engel olmayacağını söyledi. Bence bu kist herkeste olabiliyorBilmem doktor oyle soyledi
soğan kürü bitti miSurekli cocuk konusu aciliyor birileri hamile kaliyor uzuluyorum gercekten kiskanclkkk degill kafama takiyorum
11. Gun canimsoğan kürü bitti mi