- 31 Temmuz 2023
- 273
- 68
- 28
- Konu Sahibi lavinya3434
Kızlar neler yapıyorsunuz? Sesiniz çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar naptinizTamam canım
Reglim bitti bugun çarşamba sogan kürüne başlayacagım eşimde varikosel çıktı ama inşallah bu ay hamile kalabilirim dua edin kızlarr bu arada ovulasyon testi de aldım yarın onada başlayacagımKızlar neler yapıyorsunuz? Sesiniz çıkmıyor
Sen nasılsın canım gebelik nasıl gidiyorKızlar neler yapıyorsunuz? Sesiniz çıkmıyor
Yapma sakın 3 aylık olana kadar yapmaSizce sosyal medyada paylaşım yapmak için daha erken mi müzik eklesem birde
Canim hamilelik belirtilerin var miKizlar naptiniz
Gayet iyi gidiyor şimdilik canım. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım kese oluşmuş olacak mıSen nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor
Mide bulantısı aşerme hiçbir şey yok. Nasıl bir hamilelik bu 6. Haftadan sonra başladığını söylüyorlar bakalım canım. Aslında öğrenmeden önce mide bulantısı vardı hafiftenCanim hamilelik belirtilerin var mi
Varikosel ne oluyor canım bilmiyorum. Soğan kürüne başla bakalım inşallah bu ay tutarReglim bitti bugun çarşamba sogan kürüne başlayacagım eşimde varikosel çıktı ama inşallah bu ay hamile kalabilirim dua edin kızlarr bu arada ovulasyon testi de aldım yarın onada başlayacagım
Varikosel ne oluyor canım bilmiyorum. Soğan kürüne başla bakalım inşallah bu ay tutar sen ne zamandırReglim bitti bugun çarşamba sogan kürüne başlayacagım eşimde varikosel çıktı ama inşallah bu ay hamile kalabilirim dua edin kızlarr bu arada ovulasyon testi de aldım yarın onada başlayacagım
senin soğan kürü nasıl gidiyor canımCanim hamilelik belirtilerin var mi
Sen ne zamandır istiyordun bebeğiVarikosel ne oluyor canım bilmiyorum. Soğan kürüne başla bakalım inşallah bu ay tutar
1 yıl canımSen ne zamandır istiyordun bebeği
Valla iyi bakalimm simdilikkkVarikosel ne oluyor canım bilmiyorum. Soğan kürüne başla bakalım inşallah bu ay tutar sen ne zamandır
senin soğan kürü nasıl gidiyor canım
Kasık agrin falan yokmuMide bulantısı aşerme hiçbir şey yok. Nasıl bir hamilelik bu 6. Haftadan sonra başladığını söylüyorlar bakalım canım. Aslında öğrenmeden önce mide bulantısı vardı hafiften
ara ara iğne batar gibi bir acı oluyor. Belim ağrıyor canım göğüslerim aynı şekilde hassasKasık agrin falan yokmu
Hee ne zamn basladiiara ara iğne batar gibi bir acı oluyor. Belim ağrıyor canım göğüslerim aynı şekilde hassas
Sogan kuru bitincemi test yapmistin canimara ara iğne batar gibi bir acı oluyor. Belim ağrıyor canım göğüslerim aynı şekilde hassas
Tatlım ben 27 Temmuz başladım küre 7 Ağustos’a kadar içtim 12 gün. 9unda göğüslerimde hassasiyet ve büyüme başladı test yaptığımda negatifti.Sogan kuru bitincemi test yapmistin canim
Benim belirti erken başladı ama test negatif çıkmıştıHee ne zamn basladii
Anladim canimmmTatlım ben 27 Temmuz başladım küre 7 Ağustos’a kadar içtim 12 gün. 9unda göğüslerimde hassasiyet ve büyüme başladı test yaptığımda negatifti.