- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.161
Bi test yapsana canim3 gün varken yapmistimda buraya atmistim hatta ama çıkmamıştı şuan yapmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi test yapsana canim3 gün varken yapmistimda buraya atmistim hatta ama çıkmamıştı şuan yapmadim
Şuan elimde yok yarın alabilirsem yarin yapmayi dusunuyorumBi test yapsana canim
Soğan suyunu yapıyormusun yada yaptın mı ?Adetine 14 gün var ve ben dün adet oldum adet gibi de dğil bildiğin çamur gibi damla damla kafam iyice karıştı
Sen napiyosun en son tedavi falan gorucektin galibaBi test yapsana canim
Soğan suyu ekim ayının son zamanladında yapmıstımSoğan suyunu yapıyormusun yada yaptın mı ?
Gıtcem canım müsait olduğum zamanlarAlla alla nedenkii bi doktora gitseydin
Yine yap belki pozitife dönmüştür3 gün varken yapmistimda buraya atmistim hatta ama çıkmamıştı şuan yapmadim
Bu ay yaptıysan belki tahmin temizlenmiştir dedim ama baya da olmuş yaptığınSoğan suyu ekim ayının son zamanladında yapmıstım
İnşallah bakalımYine yap belki pozitife dönmüştür
Sinir stres yaptiysanda olabiliyor bazenGıtcem canım müsait olduğum zamanlar
Evet baya oldu yapalı ilk defa böyle oluyor iyice karıstı herşey vallahiBu ay yaptıysan belki tahmin temizlenmiştir dedim ama baya da olmuş yaptığın
Yok canim doktorum tedaviye baslamadi inofolic combi diye birsey verdiSen napiyosun en son tedavi falan gorucektin galiba
Hayırlısı olsun inşallah yaYok canim doktorum tedaviye baslamadi inofolic combi diye birsey verdi
Bi test yapsana canim
Yaptimda negatifYine yap belki pozitife dönmüştür
Geç yumurtlama olduysa geç döllenme olur belki inşallah hamilesindir yaYaptimda negatif
İnşallah bakalim beklicez artikGeç yumurtlama olduysa geç döllenme olur belki inşallah hamilesindir ya
Hadi insalah hamilesindir bi bekle bakalimİnşallah bakalim beklicez artik
İnşallah canımHadi insalah hamilesindir bi bekle bakalim