- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #3.061
Canin sogan kurunden bahsediyorsun sanirim yumurtlama olmuşsa birakmalisin bence cunku düşükk olma ihtimali varrBurda kaç yere sordum ama cevap bulamayınca içmeye devam ettim 3 gün önce akintima bakıp yumurtlama olduğunu anladım o gece ilişki oldu ama hala içmeye devam ediyorum 1 haftadır içiyorum sizce nasıl yapmalıyım
Bir kere ilişkide tutan çok inşallah seninde öyle olur bat ne zaman senin canımBenimde öyle inşallah tutar 1 kere ilişki oldu ve 2 hafta yasakladı doktor ilişkiyi
Normal canım giden gidiyor zaten ben iki defa öyle yaptım sonra dedim tutacaksa tutar ya ayaklarımi niye yorayim dedimBide kızlar birşey daha sormak istiyorum ilişkiden hemen sonra spermler geri çıkıyor mu sizde ilişkiden sonra başımı çevirip ayaklarımi yukarı kaldırmak istedim yani hemen kalkmamla dışarı çıkıyor normal bişey mi sizce bu
Bende bu ay yedi gün tek içtimBu sabahta kaynattim ama daha içmedim o zmn ben bırakim artık hiç mi içmim
Benim daha çok var 20 gün falanBir kere ilişkide tutan çok inşallah seninde öyle olur bat ne zaman senin canım
Yumurta çatlamaduysa liste dönüşmüş olabilir yada geç döllenme biraz daha bekleyip testi tekrarlayınkızlar reglim 7 gün gecikti. dün kan verdim beta 0.100 çıktı. daha önce adet gecikmem hiç olmamıştı. ben şeyi merak ediyorum geç yumurtlama beklenen adet döneminde gerçekleşir mi? ama ben ovülasyon da yumurtlama gördüm 9 aralıkta. gebelikte çıkmadı böyle bir durum yaşayıp sonradan gebeliği çıkan var mı?
Ben biyopsi yaptırdım o yüzdenNeden yasakladii canimm
Hiim evet daha varmış.insallah tutmuşturBenim daha çok var 20 gün falan
Tabiikidee o herkeste oluyor bendede oluyorr bazen hic kimildamiyorum çikmasin diyeee ama korkma sakın normal birşeyBide kızlar birşey daha sormak istiyorum ilişkiden hemen sonra spermler geri çıkıyor mu sizde ilişkiden sonra başımı çevirip ayaklarımi yukarı kaldırmak istedim yani hemen kalkmamla dışarı çıkıyor normal bişey mi sizce bu
Çok teşekkür ederimTabiikidee o herkeste oluyor bendede oluyorr bazen hic kimildamiyorum çikmasin diyeee ama korkma sakın normal birşey
teşekkür ederim öyle yapacağım. 8.gündeyim gelen giden yokYumurta çatlamaduysa liste dönüşmüş olabilir yada geç döllenme biraz daha bekleyip testi tekrarlayın
Umarım gebeliktirteşekkür ederim öyle yapacağım. 8.gündeyim gelen giden yok(
hiç ümidim yok olsa gecikmenin 6. günü kanda çıkardıUmarım gebeliktir
Öyle demeyin adet olmadığınız sürece negatif dusunmeyinhiç ümidim yok olsa gecikmenin 6. günü kanda çıkardı
ama kan da 0.100 çıktı olsa çıkmaz mıydıÖyle demeyin adet olmadığınız sürece negatif dusunmeyin
Evet adetin bitti miKizlar yumurtlamami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?