- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.001
Kızlar betam çıkmış 698 çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar betam çıkmış 698 çıkmış
Sağol canım ama idrarda ve kanda azcik enfeksiyon var galiba doktor hemogram ve idarda baktırdıHadi gozun aydin canimm
Ayy ne güzel tekrar kan vericekmisin yoksa kadın doğuma mı gideceksinKızlar betam çıkmış 698 çıkmış
Yok kadın doğuma gidicem 6 haftalık olunca canım bana dua edin kalp atışını duyayımAyy ne güzel tekrar kan vericekmisin yoksa kadın doğuma mı gideceksin
İnşallah duyarsın ne zaman gideceksinYok kadın doğuma gidicem 6 haftalık olunca canım bana dua edin kalp atışını duyayım
Haftaya cuma yada pazartesi günüİnşallah duyarsın ne zaman gideceksin
Güzel haberlerle gel inşallahHaftaya cuma yada pazartesi günü
İnşallah amin gidersem yazarım siz eGüzel haberlerle gel inşallah
Canım sen naptınHadi gozun aydin canimm
Adet oldunmu.canimHadi gozun aydin canimm
Olmadim malesefff yarin bidaha test yapicam oo test gercektende bozukmusAdet oldunmu.canim
Evet o test bozuk inşallah adet olmazsın yaOlmadim malesefff yarin bidaha test yapicam oo test gercektende bozukmus
Evet o test bozuk inşallah adet olmazsın ya
Testin içini açıp baktinmi canim çünkü diger cizgi cok ortada belki ciktiysa digeride biraz ilerisinde de çıkmış olabilirYa insallh cnimm yaa
Yok bkmadimm bozukk bnceTestin içini açıp baktinmi canim çünkü diger cizgi cok ortada belki ciktiysa digeride biraz ilerisinde de çıkmış olabilir
Bence bi bak atmadiysanYok bkmadimm bozukk bnce
Canım bozuktu o test ne zaman yapıcaksin birdahaYok bkmadimm bozukk bnce
Sadece kuruma cizgisi var yamukk odaaBence bi bak atmadiysan