- 22 Temmuz 2023
- 740
- 459
- 23
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #2.961
Benim 2 kaybım var, hamile kalmak için özel bişey yapmadım ama kan pıhtılaşması problemim var kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. Ama hamile kalmak için bence çok üzerine düşmemek ve kendinizi strese sokmamanız lazım. Tabii biyolojik bir sorununuz yoksa.Canim sen ne zamana kadar kalamiyordun ve gebe kalmak için ne yaptın
Pko var bendee maleseff kan pihtilasmasi hangi degerde belli oluyor mpv mi acabaBenim 2 kaybım var, hamile kalmak için özel bişey yapmadım ama kan pıhtılaşması problemim var kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. Ama hamile kalmak için bence çok üzerine düşmemek ve kendinizi strese sokmamanız lazım. Tabii biyolojik bir sorununuz yoksa.
Bu arada çkk gecmis olsunBenim 2 kaybım var, hamile kalmak için özel bişey yapmadım ama kan pıhtılaşması problemim var kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. Ama hamile kalmak için bence çok üzerine düşmemek ve kendinizi strese sokmamanız lazım. Tabii biyolojik bir sorununuz yok
Hayır, kan pıhtılaşması testleri yapılıyor bunlar genetik testler daha önce bebek kaybı olanlara yapılıyor.Pko var bendee maleseff kan pihtilasmasi hangi degerde belli oluyor mpv mi acaba
Hm anladimm tesekkur ediyorumHayır, kan pıhtılaşması testleri yapılıyor bunlar genetik testler daha önce bebek kaybı olanlara yapılıyor.
Bu arada çkk gecmis olsun
Bebeginizidee sağlikla kucaginiza alın
Rica ederim Allah size de nasip etsin inşallahHm anladimm tesekkur ediyorum
İnsallah dua edin bizedeRica ederim Allah size de nasip etsin inşallah
Aaa gerçekten mi hayırlısi olsun canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımiza alırızBenim de son güne kadar negatifti testler 1 gün kala pozitife döndü kan verdim ben de hamileyim canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Evet canım bat 12 Aralık 13 inde kan verdim sonra 15 sinde yibe verdim beta takibi için. Çok şükür normal her şey çarşamba doktoruma gideceğim. Sen kan verdin mi?Aaa gerçekten mi hayırlısi olsun canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımiza alırızadetim geçince mi kan verdin ben daha vermedim
Aminn inşallah canım benimAaa gerçekten mi hayırlısi olsun canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımiza alırızadetim geçince mi kan verdin ben daha vermedim
Yok kan vermedim daha pazartesi vericem betami çok merak ediyorum ya inşallah sağlıklı gebelikler geciriz benimde iki kaybim varEvet canım bat 12 Aralık 13 inde kan verdim sonra 15 sinde yibe verdim beta takibi için. Çok şükür normal her şey çarşamba doktoruma gideceğim. Sen kan verdin mi?
İnşallah amiinYok kan vermedim daha pazartesi vericem betami çok merak ediyorum ya inşallah sağlıklı gebelikler geciriz benimde iki kaybim var
Yarin bat benim bakalimm bii nolucakkSon durumlar ne kızlar
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini alırızYarin bat benim bakalimm bii nolucakk
İnsallh canimAyyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız
Acaba kac cikicak betanBende kan verdim bu sabah sonuç çıkmamış daha
Ayy bende çok merak ediyorum yaa karnım ağırdı heyecandan yaa düşük çıkarsa yaAcaba kac cikicak betan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?