- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.981
Valla canım benimde belim ağrıyor duBenimde belimde agri var adet olucam galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım benimde belim ağrıyor duBenimde belimde agri var adet olucam galiba
Yaaaa gogus hassasiyetim de hafif varrValla canım benimde belim ağrıyor du
Bende yoktu haylada.yok ama arada sızlıyor tekYaaaa gogus hassasiyetim de hafif varr
Belim agriyor benimde yaaaBende yoktu haylada.yok ama arada sızlıyor tek
Umudunu kaybetme canım elbet birgün pozitif olucak dua ediyorum sizeMaleseff negatif
Negatif değil test bozukMaleseff negatif
Evet ya bende farkettim misafirlikteydim bakamadım çizgi ortadaNegatif değil test bozuk
Bozuk evet bende de öyle olmustı 1 kereEvet ya bende farkettim misafirlikteydim bakamadım çizgi ortada
Evet bozukBozuk evet bende de öyle olmustı 1 kere
Senin sonuç ne zaman cıkcakEvet bozuk
Yarın sabah çıkarmış sağlık ocağı olduğu için buraya yazarım yarın sabahSenin sonuç ne zaman cıkcak
Güzel sonuçlarla gel inşallah bende yakıyı yapıstırdım belimi yakıyor inşallah faydası olurYarın sabah çıkarmış sağlık ocağı olduğu için buraya yazarım yarın sabah
İnşallah güzel sonuçlar alırım.evet yakı.cok yakıyor inşallah.sifa bulursun dayan canım inşallah bu sefer olurGüzel sonuçlarla gel inşallah bende yakıyı yapıstırdım belimi yakıyor inşallah faydası olur
Kasıklarıma da koydum orayı da sızlatmaya basladı dayanırım ufak acısı zatenİnşallah güzel sonuçlar alırım.evet yakı.cok yakıyor inşallah.sifa bulursun dayan canım inşallah bu sefer olur
Evet kasiklarada koymuştum amanen çok beldeki can acıtıyor yaKasıklarıma da koydum orayı da sızlatmaya basladı dayanırım ufak acısı zaten
Evet kasiklarada koymuştum amanen çok beldeki can acıtıyor ya
Sağol canım inşallah Allah sanada hepinizide nasip etsinEvrt beldeki daha fazla sizlatıyor sende bebeğini sağlıkls kucağına al inşallah cabım
Gercektenmi boyle olunca bozukmu oluyorrEvet bozuk