- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.921
Adet belirtilerin ne zmn basladiBen şuan adrtimin 5. Günümdeyim adrt günümde lekelenme başladı 5 gün önce tamamen söküldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet belirtilerin ne zmn basladiBen şuan adrtimin 5. Günümdeyim adrt günümde lekelenme başladı 5 gün önce tamamen söküldü
Pek belirtim yoktu ki sadece ara sıra karın ve kasık agrım oldu öyle aman aman adrt belirtim yoktuAdet belirtilerin ne zmn basladi
Catlama gununden sonra gogus hassasiyetim olduu yumurtlama oldu diyemi acanaPek belirtim yoktu ki sadece ara sıra karın ve kasık agrım oldu öyle aman aman adrt belirtim yoktu
Düşünmelisin kendini hiç strese sokma inşallah olur bende yarın soğan kürüne baslıcam Ovulasyon testin geldiği zaman da teste baslıcsmBen hic dusunemiyom
Suandada hafif varrCatlama gununden sonra gogus hassasiyetim olduu yumurtlama oldu diyemi acana
Bende bu ay olmazdaa sogan kuru ve yaki bidaha yapicammDüşünmelisin kendini hiç strese sokma inşallah olur bende yarın soğan kürüne baslıcam Ovulasyon testin geldiği zaman da teste baslıcsm
Evet olabilir Ovulasyon testi varsa bi denesene adete 6 gün kala nasıl çıkıyorCatlama gununden sonra gogus hassasiyetim olduu yumurtlama oldu diyemi acana
Ben dün yaki da aldım adet bitiminde yapiştircamBende bu ay olmazdaa sogan kuru ve yaki bidaha yapicamm
Evde degilimki şuannEvet olabilir Ovulasyon testi varsa bi denesene adete 6 gün kala nasıl çıkıyor
Eczanedenmi aldinBen dün yaki da aldım adet bitiminde yapiştircam
Daha sonra yapsrsın o zamanEvde degilimki şuann
Evet eczaneden aldım 5 taneEczanedenmi aldin
Kesip mii yapiştiriliyorEvet eczaneden aldım 5 tane
Yok canım beline tamamını yspıstırcan kasık bölgenr 1 tanesini kes yarı sağ yarı sola yapıstıtKesip mii yapişt
Sorucam canım çok sağolBebeğe zararı yok yazıyor Internette ama yinede doktoruna danış
Şokta inanmıyorEsin ne tepki verdi canim
Çok sağol canım dua ediyorum inşallah Allah sizede nasip ederGiriliyor sanırım ne güzel koyulasmıssss işte sağlıkls gelsin inşallah bizede dua et
Ovülasyon stresten başka bir şey kazandırmıyor ya 2 günde bir ilişki yaparak devam edin bence, belirtim kramp giriyor çok ayakta durunca ağrım oluyor başka öyle bir belirtim yok 6.haftada başlıyor diyorlar zaten5 haftalikmi suan çok yeniymis canim baska ne belirtilerin var
Bende napiyimm b ayy ovulasyonla denedim ama bakalim nolcak umidim yok ama
Evet teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallahAaa sizde mi hamile siniz çok tebrik ederim sağlıkls gelsin inşallah bebeğiniz
Canimm ben ilk defa denedim ve catlamadii benimki havuc yedim catladiOvülasyon stresten başka bir şey kazandırmıyor ya 2 günde bir ilişki yaparak devam edin bence, belirtim kramp giriyor çok ayakta durunca ağrım oluyor başka öyle bir belirtim yok 6.haftada başlıyor diyorlar zaten