- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.941
Havuç çatlamaya yardımcı oluyor iyi yapmışsın hadi vurduğunuz gol olsunCanimm ben ilk defa denedim ve catlamadii benimki havuc yedim catladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havuç çatlamaya yardımcı oluyor iyi yapmışsın hadi vurduğunuz gol olsunCanimm ben ilk defa denedim ve catlamadii benimki havuc yedim catladi
Hadi insallahhhHavuç çatlamaya yardımcı oluyor iyi yapmışsın hadi vurduğunuz gol olsun
İyi canim sen napiyosunKızlar ne yapıyorsunuz
İyim canım belirtilerle savaşıyorum sık idrara cikiyorum koku hasasiyeti var onlarla uğraşıyorum pazartesi kan vericem inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bana dua edin sağlıkla ilerlesinİyi canim sen napiyosun
Koku hassasiyetii guzel kokulardan bile tiskiniyormusunİyim canım belirtilerle savaşıyorum sık idrara cikiyorum koku hasasiyeti var onlarla uğraşıyorum pazartesi kan vericem inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bana dua edin sağlıkla ilerlesin
EvetKoku hassasiyetii guzel kokulardan bile tiskiniyormusun
Hmm anladim
Kan verdin mi
Pazartesi vericemKan verdin mi
İnşallah yüksek çıkar bebısı gorursunPazartesi vericem
İnşallah canım siz ne yaptinizİnşallah yüksek çıkar bebısı gorursun
Valla bende adetimin bitmesini bekliyorumİnşallah canım siz ne yaptiniz
İnşallah bu ay güzel haberler alırsınızValla bende adetimin bitmesini bekliyorum
Umarım inşallah bize dua et ❤İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız
Dua ediyorum canım hep kalbimde sinizUmarım inşallah bize dua et ❤
Gözünüz aydın pozitifmiş. Hatırlıyorum sizi çok karamsardınız. Bakın o geleceği zamanı bilmiş. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet ben size diyordum negatif adet olucam kesin bugün ilk defa çok sık batma yaşıyorum belirti erken aramayın aklından çıkar ben filimlere sarmiştim kendimi ablama gittim görümceme gittim gezdim bir kaç gün adete yakin insan kafasına takıyor
Aynen canım gerçekten çok karamsar umutsuzdum gerçekten hep negatif diyordum olmayacak diyordum umutsuz olduğum zamanda oldu çok.sukur.pozifi gördüm zamanı bu aymiş Allah hepinize nasip etsinGözünüz aydın pozitifmiş. Hatırlıyorum sizi çok karamsardınız. Bakın o geleceği zamanı bilmiş. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim de son güne kadar negatifti testler 1 gün kala pozitife döndü kan verdim ben de hamileyim canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsinAynen canım gerçekten çok karamsar umutsuzdum gerçekten hep negatif diyordum olmayacak diyordum umutsuz olduğum zamanda oldu çok.sukur.pozifi gördüm zamanı bu aymiş Allah hepinize nasip etsin
Canim sen ne zamana kadar kalamiyordun ve gebe kalmak için ne yaptınBenim de son güne kadar negatifti testler 1 gün kala pozitife döndü kan verdim ben de hamileyim canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsin