- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.901
Erken gebelik aldım yaptım birde bir şey sorucam ya hamilelikte emara girilir miKoyulasıyor bence başka marka ile dene birde hemen kan ver bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik aldım yaptım birde bir şey sorucam ya hamilelikte emara girilir miKoyulasıyor bence başka marka ile dene birde hemen kan ver bence
Erken gebelik aldım yaptım birde bir şey sorucam ya hamilelikte emara girilir mi
Sorarsin canimErken gebelik aldım yaptım birde bir şey sorucam ya hamilelikte emara girilir mi
Sorucam bakalımSorarsin canim
Giriliyor sanırım ne güzel koyulasmıssss işte sağlıkls gelsin inşallah bizede dua etErken gebelik aldım yaptım birde bir şey sorucam ya hamilelikte emara girilir mi
Esin ne tepki verdi canimSorucam bakalım
Bebeğe zararı yok yazıyor Internette ama yinede doktoruna danışErken gebelik aldım yaptım birde bir şey sorucam ya hamilelikte emara girilir mi
Sen napiyosun canim nasil gidiyorBebeğe zararı yok yazıyor Internette ama yinede doktoruna danış
İyi gidiyor canım geç döllenme olmuş 5 haftalıkmışık daha ,bugün şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum ama genel olarak iyiyim sen nasılsınSen napiyosun canim nasil gidiyor
5 haftalikmi suan çok yeniymis canim baska ne belirtilerin varİyi gidiyor canım geç döllenme olmuş 5 haftalıkmışık daha ,bugün şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum ama genel olarak iyiyim sen nasılsın
Aaa sizde mi hamile siniz çok tebrik ederim sağlıkls gelsin inşallah bebeğinizİyi gidiyor canım geç döllenme olmuş 5 haftalıkmışık daha ,bugün şiddetli baş ağrısıyla uğraşıyorum ama genel olarak iyiyim sen nasılsın
Adet günün ne zaman5 haftalikmi suan çok yeniymis canim baska ne belirtilerin var
Bende napiyimm b ayy ovulasyonla denedim ama bakalim nolcak umidim yok ama
Bi biz kaldik galiba bu formdaaAaa sizde mi hamile siniz çok tebrik ederim sağlıkls gelsin inşallah bebeğiniz
Evet yaa hsyırlısı artık bu ay da senin haberlerini alalımBi biz kaldik galiba bu formdaa
6 gun sonraAdet günün ne zaman
Az kalmış canım belirtin falan var mı6 gun sonra
Yok ya benim umidim yokk gogus hassasiyetim var sadece kesin adet olucmEvet yaa hsyırlısı artık bu ay da senin haberlerini alalım
Senin ne zmn canimAz kalmış canım belirtin falan var mı
Hiç belli olmaz vallahi bi bakmışsın hamilesin pozitif düşünYok ya benim umidim yokk gogus hassasiyetim var sadece kesin adet olucm
Ben şuan adrtimin 5. Günümdeyim adrt günümde lekelenme başladı 5 gün önce tamamen söküldüSenin ne zmn canim
Ben hic dusunemiyomHiç belli olmaz vallahi bi bakmışsın hamilesin pozitif düşün