- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.681
İnsa
İnşallahİnsallahh catlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahİnsallahh catlarr
3 gün iliski olucak dimi kizlarrİnsa
İnşallah
Hayır hamile kalmak için veriyor doktor adetin ikinci günü kullanıyorsun beş gün boyunca ama doktor kontrolünde olmanız lazım yumurtanın gelsimini Takip etmesi lazımYaaa ne ilacii verdiki canim sana bendede vardaa sen tam 1 yilmi kullandin
Yumurta takibi yapicam dedi doktorum bana peki kullandiktan ne kadar sonra hamile kaldinizHayır hamile kalmak için veriyor doktor adetin ikinci günü kullanıyorsun beş gün boyunca ama doktor kontrolünde olmanız lazım yumurtanın gelsimini Takip etmesi lazım
Bugünü değerlendir yarını boş geç ertesi günü değerlendir bence çatlama için de bol bol havuç ye3 gün iliski olucak dimi kizlarr
Evet inşallah tutar canım ya3 gün iliski olucak dimi kizlarr
Yarinn mi yiyim havucu kizlar degerlendirdim dee aksam bidaha yapmiyim demeBugünü değerlendir yarını boş geç ertesi günü değerlendir bence çatlama için de bol bol havuç ye
Sperm sorunu varsa gun aşiri olmuyormuyduBugünü değerlendir yarını boş geç ertesi günü değerlendir bence çatlama için de bol bol havuç ye
Sana kalmıs spremler kendisini toplasın diye dedimSperm sorunu varsa gun aşiri olmuyormuydu
Oyle yapiyim o zamanSana kalmıs spremler kendisini toplasın diye dedim
Olmamış canımKizlarr çatlama olmamiş deme
Napicam kiOlmamış canım
Havuç falan ye öyle diyorlarNapicam ki
Hmm oyle yapiyimmHavuç falan ye öyle diyorlar
Öyle yap inşallah çatlar sen ilk defami oovulasyon yapıyorsunHmm oyle yapiyimm
Evett canimmÖyle yap inşallah çatlar sen ilk defami oovulasyon yapıyorsun
Canim çok erkenn belirti ariyorsun senKızlar adet sancısı gelip gidiyor yaa 10 gün var daha bu ayda olmadı ya