- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 24
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.501
Ben kulllandim ama.birsey olmadı. Hamile kaldım ama kimyasal olduMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kulllandim ama.birsey olmadı. Hamile kaldım ama kimyasal olduMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Aaa evet olmussss sen hangi ovulasyon testini kullaniyonEki Görüntüle 3341145 benimde çatlams oldu çok şükür
Ben kullandim ama oluşmadi henuzzBen kulllandim ama.birsey olmadı. Hamile kaldım ama kimyasal oldu
Ben trendyoldan sipariş etmiştimAaa evet olmussss sen hangi ovulasyon testini kullaniyon
Ben bir gebenin günlüğü sayfasindan aldimmBen trendyoldan sipariş etmiştim
Bende ondan kullandım geçen ay pik gördüm güzel testleriBen bir gebenin günlüğü sayfasindan aldimm
Canım bir kaç güne koyulasip pik olur seninki adetin kaçıncı günü senin canım seninKizlar ovulasyon testim
Merhaba canın açbrnde araştırmıştım faydasını gören çok kişi var inşallah faydasını görürsünKızlar merhaba benimde yakı takmıştım zaten bugün yakilari degistirdim bugün üçüncü gün değiştirdim bu yakı araştırması yaptım kalan çok varmis özellikle belde durması iyimis.belinde herhangi bir boşluk yada düşüğe neden olacak bir şey varsa onu engelermis çok yapan kadın var değiştirme sebebim ilk defa yapmıştım sanki doğru yere yapmadığını düşündüğüm icn degsiridim yenisini taktım yumurtlama için iyimis beni yumurta oluyor ama dollenmiyor.ya
Aynen inşallah ya bu ay olsun artık biraz karnimiz sevelim ya artık hamileyim demek istiyorumMerhaba canın açbrnde araştırmıştım faydasını gören çok kişi var inşallah faydasını görürsün
7. Gunu canimCanım bir kaç güne koyulasip pik olur seninki adetin kaçıncı günü senin canım senin
Ay hadi insallah yaaAynen inşallah ya bu ay olsun artık biraz karnimiz sevelim ya artık hamileyim demek istiyorum
Kziin istiyormu kardessAynen inşallah ya bu ay olsun artık biraz karnimiz sevelim ya artık hamileyim demek istiyorum
Evet bebekleri cocuklari seviyor iyi anlaşıyorKziin istiyormu kardess
Devam et canım çabuk yumurtlama olur senin ben yedinci gün yaptım hiç çizgi yoktu senin belli7. Gunu canim
Canim yarin rahim filmi cektiricem dua edinDevam et canım çabuk yumurtlama olur senin ben yedinci gün yaptım hiç çizgi yoktu senin belli
İnşallah temiz.cikar.canim filmdem sonra inşallah hamile kalırsın bugün oovulasyon testi yaptinmiCanim yarin rahim filmi cektiricem dua edin
Evett silikti canim pik degilİnşallah temiz.cikar.canim filmdem sonra inşallah hamile kalırsın bugün oovulasyon testi yaptinmi
Nasılsınoz kızlar