- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #2.461
Bende adet günümü bekliyorum tarihim sürekli ileri attı bakalım ne zaman inşallah faydasınk görürsünİyiyiz canım sen ne yapıyorsun adetim bugün son yarın yakı takacağım bakalım sonuç ne olacak
İnşallah canımBende adet günümü bekliyorum tarihim sürekli ileri attı bakalım ne zaman inşallah faydasınk görürsün
Ablam yaptı hamile kaldıMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Merhaba ben yaptim bundan 5 6 ay evvel sabahları kahvalti dan 2 saat sonra aslanpençesi ictim akşamları hayit tohumu ve neredeyse ilaçsız adet olamıyordum pcosluyum 6 aydır duzenli kendi kendine oluyor cok şükür Ama daha hamilelik yokKızlar soğan küründen sonra saraçoğlunun bide testere dişli aslan pençesi var onu yapcam sizin bilginiz var mı
Kizlarrr ben yanıyorummmmmBende adet günümü bekliyorum tarihim sürekli ileri attı bakalım ne zaman inşallah faydasınk görürsün
Yakı yüzünden miKizlarrr ben yanıyorummmmm
Evet ya yanıyorya bu bir hafta hep böyle yakarmiYakı yüzünden mi
İlk gün olduğu için bi kaç gün yakabilir ama yakmsı iyi birşey benceEvet ya yanıyorya bu bir hafta hep böyle yakarmi
Akşam Uyuyamadım ya yanmasından inşallah şifa olur yaİlk gün olduğu için bi kaç gün yakabilir ama yakmsı iyi birşey bence
Yakı bende denedim olmadi aama gebelik ilk 5saat aşiri yakiyo sonraki günde kaşindirir hele şimartirken bir acitiyo lazer işlemi yapiyo resmenAkşam Uyuyamadım ya yanmasından inşallah şifa olur ya
Evet ya çok yakıyor akşam uyuyamadim ya benimde bir yakınım tavsiye etti hamile kaldı inşallah.bende şifasını görürüm.Yakı bende denedim olmadi aama gebelik ilk 5saat aşiri yakiyo sonraki günde kaşindirir hele şimartirken bir acitiyo lazer işlemi yapiyo resmen
Insallah canım ben de bugün regl oldum eşim uzakta bir aydır ayrıyız düzenli ilşki olunca regl ağrisi çekmiyordum eşim uzakta ya ağrilii geçiyl bnmde regllerEvet ya çok yakıyor akşam uyuyamadim ya benimde bir yakınım tavsiye etti hamile kaldı inşallah.bende şifasını görürüm.
Kizlar benim adetim bugun bitti yarinmi basliyim ovulasyon testineEvet ya çok yakıyor akşam uyuyamadim ya benimde bir yakınım tavsiye etti hamile kaldı inşallah.bende şifasını görürüm.
Adet bitiminden 2-3 gün sonra baslanıyor ama sen hemen başla benceKizlar benim adetim bugun bitti yarinmi basliyim ovulasyon testine
İki gün sonra başla canımKizlar benim adetim bugun bitti yarinmi basliyim ovulasyon testine
İki gün sonra başla canım
Adet bitiminden 2-3 gün sonra baslanıyor ama sen hemen başla bence
Evet ben ara sıra yapıyordum ama faydası oldumu bilmiyorumTamam ozaman yumurtlama masaji yaptinizmi hc
Yumurtlama gorduysen olmusturrEvet ben ara sıra yapıyordum ama faydası oldumu bilmiyorum
GörmüştümYumurtlama gorduysen olmusturr
GordunmuGörmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?