- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.481
Yok hiç yapmadım benTamam ozaman yumurtlama masaji yaptinizmi hc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç yapmadım benTamam ozaman yumurtlama masaji yaptinizmi hc
EvetÇatlamaa
Gordunmu
Senin yumurta oluyor ama catlamiyor herhalde geç çatlıyorEki Görüntüle 3340659 testi hala koyu
Öncekilerde catlamıstı ovülasyon kargom bugün geldi hemen yaptım böyle çıktı normalde hiç yumurtlama olmuyordu bu ay da hep pozitif çıkıyorSenin yumurta oluyor ama catlamiyor herhalde geç çatlıyor
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız bu ay yaa artık güzel bir haber sürpriz yapalım yaaÖncekilerde catlamıstı ovülasyon kargom bugün geldi hemen yaptım böyle çıktı normalde hiç yumurtlama olmuyordu bu ay da hep pozitif çıkıyor
Valla ya bıktım ettim demek istemiyorum da artık olsun bu ayİnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız bu ay yaa artık güzel bir haber sürpriz yapalım yaa
Aynen ya gerçekten Allah güzel zamanda güzle hayirli evlatlar nasip etsin bu yakı kaşinidiriyir yaValla ya bıktım ettim demek istemiyorum da artık olsun bu ay
İnşallah faydasını görürsün canım benimde çatlama olmuşAynen ya gerçekten Allah güzel zamanda güzle hayirli evlatlar nasip etsin bu yakı kaşinidiriyir ya
İyi bari değerlendir canım inşallah güzel haberlerle geliriz burayaİnşallah faydasını görürsün canım benimde çatlama olmuş
İnşallah ya bu sefer oldun artıkİyi bari değerlendir canım inşallah güzel haberlerle geliriz buraya
Bende yarin basliyorum testee canim senin catlamiyorsa kiste donusuyor adetlerin duzenlimiİnşallah ya bu sefer oldun artık
Yok canım düzenli değil bugün ki yumurtlamada çatlama olduBende yarin basliyorum testee canim senin catlamiyorsa kiste donusuyor adetlerin duzenlimi
İlk defami olduu normalde seninki hep yumurtlama gosteriyorduYok canım düzenli değil bugün ki yumurtlamada çatlama oldu
Evet canım belki çatlamadan kist olmustur ama bugunki testim çatlamıstıİlk defami olduu normalde seninki hep yumurtlama gosteriyordu
İyi ozmn bu ayy degerlndirdinn bakalimm sonuc ne olckkEvet canım belki çatlamadan kist olmustur ama bugunki testim çatlamıstı
Kizlar ovulasyon testimEvet canım belki çatlamadan kist olmustur ama bugunki testim çatlamıstı
Bi kaç güne pik olur benceKizlar ovulasyon testim