- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.421
İnsan üzülüyor ilaki canımÜzülme canım vakti zamanı değilmiş demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan üzülüyor ilaki canımÜzülme canım vakti zamanı değilmiş demekki
Tabii orası öyle ister istemez üzülüyor insan hayırlısı artık Rabbim hemencecik nasip etsin inşallahİnsan üzülüyor ilaki canım
Uzulme canim denemeye devamİnsan üzülüyor ilaki canım
Kizlar evlriniz ayrimı kaynanaylami oturuyorsunz benim tek canim çok sıkılıyorTabii orası öyle ister istemez üzülüyor insan hayırlısı artık Rabbim hemencecik nasip etsin inşallah
Bizim evimiz cift daire yan tarafımıza tasınmayı düşünüyor kv ama şuanlık ayrıKizlar evlriniz ayrimı kaynanaylami oturuyorsunz benim tek canim çok sıkılıyor
Yaa kaynananla anlasiyorsan sıkıntı yasamassin yan yanaykenBizim evimiz cift daire yan tarafımıza tasınmayı düşünüyor kv ama şuanlık ayrı
Bi sorunumuz yok ama istemiyorum gelmeleriniYaa kaynananla anlasiyorsan sıkıntı yasamassin yan yanayken
Sen beraber mi yaşiyorsunYaa kaynananla anlasiyorsan sıkıntı yasamassin yan yanayken
Hahahahaha kaynana işte sevilmiyorBi sorunumuz yok ama istemiyorum gelmelerini
Yok canim ayriyim ama ilk zamanlar birlikteydikk malesefff suan ayriyim amaSen beraber mi yaşiyorsun
En iyisi vallahi ne kadar uzak o kadar iyiYok canim ayriyim ama ilk zamanlar birlikteydikk malesefff suan ayriyim ama
Canim pkosta hormon degerlerin nasildi acaba pkos oldugu nasil anlasiliyor bi varsa atarmsin degerleriniEn iyisi vallahi ne kadar uzak o kadar iyi
Doktorlar normal dedi ama hormon değerlerine atayimCanim pkosta hormon degerlerin nasildi acaba pkos oldugu nasil anlasiliyor bi varsa atarmsin degerlerini
O zmn pko sun senn hormonlarrda sıkınti olunca pkos olmuyormuDoktorlar normal dedi ama hormon değerlerine atayim
Vallahi hiç anlamıyorum kiO zmn pko sun senn hormonlarrda sıkınti olunca pkos olmuyormu
Doktor pkosmu dediCanim fsh yok
Evet pkos dedilerDoktor pkosmu dedi
Degrlerinn norml amaa kfmm karistiiEvet pkos dediler