- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.441
O hormona en son nısanda baktı doktor Fsh 4 cıkmısCanim fsh yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hormona en son nısanda baktı doktor Fsh 4 cıkmısCanim fsh yok
Bnmde oyleeO hormona en son nısanda baktı doktor Fsh 4 cıkmıs
Canım benim birlik kaynana kayınpeder birde bir kaynım var evde ben eşim ve kızım benimkide öyleKizlar evlriniz ayrimı kaynanaylami oturuyorsunz benim tek canim çok sıkılıyor
İnşallah canım diğer ay olur belki hiç umudunu kaybetmeKızlar soğan kürü işe yaramadı tek yaradığı şey zayıflama ve iltihab söktü bu ay sancım yok adet olmasam dicem hamileyim yani öyle sancım.yok İnşallah bu ay tutar hepimizin
İnşallah Canim etrafındakiler.hamile.herkeste onlara bir ilgi olur olmaz üzülüyorum yaİnşallah canım diğer ay olur belki hiç umudunu kaybetme
Bu durumu bende yaşıyorum malesef hayıt macunu varmıs duydun mu hiçİnşallah Canim etrafındakiler.hamile.herkeste onlara bir ilgi olur olmaz üzülüyorum ya
Evet onla hamile kalan var peki sen yakı duydunmu hiç bir yakinim onunla hamile kaldi bir seme den fazla uğraşıyorBu durumu bende yaşıyorum malesef hayıt macunu varmıs duydun mu hiç
Evet duydum onu ben ama ondan önce hacamat yapılması gerekiyor diye biliyorum sonra da yakıyı yapıstırıyorlar kasık tarafına ve beleEvet onla hamile kalan var peki sen yakı duydunmu hiç bir yakinim onunla hamile kaldi bir seme den fazla uğraşıyor
Bu hacamat falan yaptım mi bilmiyorum ama yakı olduğunu tek biliyorum bende denicem bu ay adet bitsinEvet duydum onu ben ama ondan önce hacamat yapılması gerekiyor diye biliyorum sonra da yakıyı yapıstırıyorlar kasık tarafına ve bele
İnşallah faydasını görürsün canımBu hacamat falan yaptım mi bilmiyorum ama yakı olduğunu tek biliyorum bende denicem bu ay adet bitsin
İnşallahİnşallah faydasını görürsün canım
Ooo Allah kolaylik versin canim anlastiktan sonra sıkınti olmazCanım benim birlik kaynana kayınpeder birde bir kaynım var evde ben eşim ve kızım benimkide öyle
Bende adet oldumm insallah yarin hastaneye gidicem.yumurta takibi icinBu hacamat falan yaptım mi bilmiyorum ama yakı olduğunu tek biliyorum bende denicem bu ay adet bitsin
Kizlar hastaneye gidemicem maleseff doktor izne çıkmiş of napicamkiİnşallah faydasını görürsün canım
Beklicen artık senin şansınaKizlar hastaneye gidemicem maleseff doktor izne çıkmiş of napicamki
Aynen oylee ovulasyonla takip etsem yumurtlama gorurmuyumBeklicen artık senin şansına
Evet görürsünAynen oylee ovulasyonla takip etsem yumurtlama gorurmuyum
İyiyiz canım sen ne yapıyorsun adetim bugün son yarın yakı takacağım bakalım sonuç ne olacakNasılsınız kızlar