- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.301
Kızlar Kasım 15 eşimin doğum günüsü benimde adet 16 Kasım gözüküyor bu ayda hiç bir belirti yok bu ayda olmadı eşime hediye olarak gebelik haberimi vermek istiyordum anlamlı olsun diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum ki yumurtlamadan sonra kacıncı gununKızlar grip gibiyim burnum akıyor falan ama tikanmamis sadece nezle gibi bir koku alınca midem bulanıyor ya özellikle güzel kokan şeyler olunca dün farkettim boş dedim bugün yine öyle oluyorum nezle koku hasasiyeti yapıyorum mu ki ya koku alınca midem bulanıyor ya
İnşallah canım adet olmazsında esine güzel haberleri verirsinKızlar Kasım 15 eşimin doğum günüsü benimde adet 16 Kasım gözüküyor bu ayda hiç bir belirti yok bu ayda olmadı eşime hediye olarak gebelik haberimi vermek istiyordum anlamlı olsun diye
İnşallah güzel haberler veririm bu ay geçen ay ovulasyon kullandım biliyordum ne zaman olduğunu şimdi bilmiyorum kaç gün geçmiş ne zaman olucam belirti aramamk lazım kafa yoruyor yipratiyorHiç bilmiyorum ki yumurtlamadan sonra kacıncı gunun
İnşallah canım adet olmazsında esine güzel haberleri verirsin
Belirti arayınca insanın kafası gerçekten çok karışıyor inşallah canımİnşallah güzel haberler veririm bu ay geçen ay ovulasyon kullandım biliyordum ne zaman olduğunu şimdi bilmiyorum kaç gün geçmiş ne zaman olucam belirti aramamk lazım kafa yoruyor yipratiyor
Aynen canım insan kafası yıpranıyor bakalım hayırlısı olsun artık beklemeliyim adet geçerse test yapicamBelirti arayınca insanın kafası gerçekten çok karışıyor inşallah canım
Hayırlısı olsun inşallahAynen canım insan kafası yıpranıyor bakalım hayırlısı olsun artık beklemeliyim adet geçerse test yapicam
Test bozukmu acabaBenim testim hala pozitif sabah silikleşmişti şuan yine pozitif
Bozuk değildir ya adet tarihim değişiyor sürekliTest bozukmu acaba
Napiyosunuz kizlar duurmlar nee sizdeBozuk değildir ya adet tarihim değişiyor sürekli
Aynı vallahi ne olsun sen nasılsınNapiyosunuz kizlar duurmlar nee sizde
İyii bndeee npiyimm gebenin gunluginde balik yagi vs aldimm onu kullnicmmAynı vallahi ne olsun sen nasılsın
İnşallah faydasını görürsün ovulasyon almadın miİyii bndeee npiyimm gebenin gunluginde balik yagi vs aldimm onu kullnicmm
Aldimda doktor yumurta takibi yapicakkİnşallah faydasını görürsün ovulasyon almadın mi
Ben jeli kullandım ama balık yağını kullanmadım yumurtlama günümde 2 tane kalmıstı kullandımAldimda doktor yumurta takibi yapicakk
Sen kullandinmi o urunleri
Peki guzelmi jelBen jeli kullandım ama balık yağını kullanmadım yumurtlama günümde 2 tane kalmıstı kullandım
Bende işe yaramadı geçen ay bu ay bakalım ne olucakPeki guzelmi jel
İyiz canım adet bekliyoruz sen ne yaptın doktor işiniiNapiyosunuz kizlar duurmlar nee sizde
Bnde adet bkliyorumİyiz canım adet bekliyoruz sen ne yaptın doktor işinii