- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.101
Yok canım test yoktı evde pazartesi günü adet günüm o zaman yapicamCanım sen ne yaptın test yaptinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım test yoktı evde pazartesi günü adet günüm o zaman yapicamCanım sen ne yaptın test yaptinmi
Anladım canım inşallah adet olmazsınYok canım test yoktı evde pazartesi günü adet günüm o zaman yapicam
Umarım inşallah olur çokAnladım canım inşallah adet olmazsın
Canım çok atmışsın ben iki bardak suya bir buçuk çay kaşığı kadar koyuyorum ve kaynatma demle. Kaynamış suyın içine at demini alsın iç hem de tadı acı olmaz.Ben sabah akşam yaptım 1 bardaklık kaynamıs suyuna 1 tatlı kaşığı attım 5 dk kaynattım sıcak sıcak içtim çok bekleyincr acı oluyor
Aslan pencesini nasil yapiyorsun canimCanım çok atmışsın ben iki bardak suya bir buçuk çay kaşığı kadar koyuyorum ve kaynatma demle. Kaynamış suyın içine at demini alsın iç hem de tadı acı olmaz.
Valla canım ben önce onları ayrı ayrı içiyordum sonra bir sayfada gördüm öyle denedim. Çok faydasını gördüm 3 adetim de de öyle içtim. Adetine 3 gün kala içiyorsun. Aslan pençesi civan perçe mi ve hayıt tohumu ayrı ayrı demledim. Yani kaynamış suyun içine civan perçmi koydum ben 4 günlük yaptığım için. Neyse dur kafanız karışmasın. Ben hem sabah hem akşam içeceğim için. 2 şu bardağı su kaynattım, civan perçmi koydum sonra demini aldı sürahiye koydum deneleri kalıyor ya onları da attım çöpe. Sonra 2 su bardağı da kaynattım ona da bir tutam kadar aslan pençesi koydum demini aldı sürahiye koydum yaprakları attım. Sonra tekrar 2 su bardağı su kaynattım hayıt tohumu 1.5 çay kaşığı koydum demini aldı tohumları çöpe attım zaten. Zaten 4 günlük çıkıyor. Küçük su bardaklarından içtiğim için 4 gün içiyordum bittikçe tazeledim adetim bitince bıraktım içmeyi. Zaten pkokulara kiste miyoma çok faydası var ben de de kist olduğu için aşırı faydasını gördüm. Soğuk sıcak farketmiyor brn ilk yaptığımda sıcağa yakın oluyordu içiyordum bazen buzdolabından çıkarır çıkarmaz içerdim bazende dolaptan çıkarknca ılıyınca içerdim. Bence böyle hazırlarsan tekrar tekrar ısıtma vitamini ve etkisini yitirmesin. Ben alışkın olduğum için tadı acı gelmiyor bana hiç sizi bilemem ama. :)Aslan pencesini nasil yapiyorsun canim
İnşAllah anlatabilmişimdir yani o demi alınan sular tek bir sürahi de birleştirip içtim.Valla canım ben önce onları ayrı ayrı içiyordum sonra bir sayfada gördüm öyle denedim. Çok faydasını gördüm 3 adetim de de öyle içtim. Adetine 3 gün kala içiyorsun. Aslan pençesi civan perçe mi ve hayıt tohumu ayrı ayrı demledim. Yani kaynamış suyun içine civan perçmi koydum ben 4 günlük yaptığım için. Neyse dur kafanız karışmasın. Ben hem sabah hem akşam içeceğim için. 2 şu bardağı su kaynattım, civan perçmi koydum sonra demini aldı sürahiye koydum deneleri kalıyor ya onları da attım çöpe. Sonra 2 su bardağı da kaynattım ona da bir tutam kadar aslan pençesi koydum demini aldı sürahiye koydum yaprakları attım. Sonra tekrar 2 su bardağı su kaynattım hayıt tohumu 1.5 çay kaşığı koydum demini aldı tohumları çöpe attım zaten. Zaten 4 günlük çıkıyor. Küçük su bardaklarından içtiğim için 4 gün içiyordum bittikçe tazeledim adetim bitince bıraktım içmeyi. Zaten pkokulara kiste miyoma çok faydası var ben de de kist olduğu için aşırı faydasını gördüm. Soğuk sıcak farketmiyor brn ilk yaptığımda sıcağa yakın oluyordu içiyordum bazen buzdolabından çıkarır çıkarmaz içerdim bazende dolaptan çıkarknca ılıyınca içerdim. Bence böyle hazırlarsan tekrar tekrar ısıtma vitamini ve etkisini yitirmesin. Ben alışkın olduğum için tadı acı gelmiyor bana hiç sizi bilemem ama. :)
Amaa canim taze yapip icmelisin bide ben kaynayan suya atiyorum 5 dakika kaynatiyorum iliyinca iciyorum saracoglu oyle soyluyor cunkuValla canım ben önce onları ayrı ayrı içiyordum sonra bir sayfada gördüm öyle denedim. Çok faydasını gördüm 3 adetim de de öyle içtim. Adetine 3 gün kala içiyorsun. Aslan pençesi civan perçe mi ve hayıt tohumu ayrı ayrı demledim. Yani kaynamış suyun içine civan perçmi koydum ben 4 günlük yaptığım için. Neyse dur kafanız karışmasın. Ben hem sabah hem akşam içeceğim için. 2 şu bardağı su kaynattım, civan perçmi koydum sonra demini aldı sürahiye koydum deneleri kalıyor ya onları da attım çöpe. Sonra 2 su bardağı da kaynattım ona da bir tutam kadar aslan pençesi koydum demini aldı sürahiye koydum yaprakları attım. Sonra tekrar 2 su bardağı su kaynattım hayıt tohumu 1.5 çay kaşığı koydum demini aldı tohumları çöpe attım zaten. Zaten 4 günlük çıkıyor. Küçük su bardaklarından içtiğim için 4 gün içiyordum bittikçe tazeledim adetim bitince bıraktım içmeyi. Zaten pkokulara kiste miyoma çok faydası var ben de de kist olduğu için aşırı faydasını gördüm. Soğuk sıcak farketmiyor brn ilk yaptığımda sıcağa yakın oluyordu içiyordum bazen buzdolabından çıkarır çıkarmaz içerdim bazende dolaptan çıkarknca ılıyınca içerdim. Bence böyle hazırlarsan tekrar tekrar ısıtma vitamini ve etkisini yitirmesin. Ben alışkın olduğum için tadı acı gelmiyor bana hiç sizi bilemem ama. :)
Önceden yapmıştım vallahıCanım çok atmışsın ben iki bardak suya bir buçuk çay kaşığı kadar koyuyorum ve kaynatma demle. Kaynamış suyın içine at demini alsın iç hem de tadı acı olmaz.
Lavins e mesaj attım ordaki kürü uygula istersen eğer adet olursan. Benim günüm öyle çok uzamaz . Zaten yararlı o bitkiler de hamile kalmayı da kolaylaştırıyor da adeti düzene de sokuyor. rojbininannesi ben üzüldüm ya. Adet olmuşsun. Burda bir kız vardı. Yumurtlama zamanında soğan kürünü uygulama. Yani embriyo nun tutunacağı varsa da oda gider . Bu işler biraz basit gözüksede bu işler ince işler. Dikkat edelim.Önceden yapmıştım vallahı
Yok.canim yumurtalama.zamaninda içmem zaten icmiyorumLavins e mesaj attım ordaki kürü uygula istersen eğer adet olursan. Benim günüm öyle çok uzamaz . Zaten yararlı o bitkiler de hamile kalmayı da kolaylaştırıyor da adeti düzene de sokuyor. rojbininannesi ben üzüldüm ya. Adet olmuşsun. Burda bir kız vardı. Yumurtlama zamanında soğan kürünü uygulama. Yani embriyo nun tutunacağı varsa da oda gider . Bu işler biraz basit gözüksede bu işler ince işler. Dikkat edelim.
Canım sen test yaptinmiÖnceden yapmıştım vallahı
Yok canım hastaneye gıdıyorum 11 de randevum varCanım sen test yaptinmi
Anladım canım bize haber ver yaz burayaYok canım hastaneye gıdıyorum 11 de randevum var
Haber veririm tabıkı sen nasılsınAnladım canım bize haber ver yaz buraya
Canim ne yaptinn varmi bir gelismeHaber veririm tabıkı sen nasılsın
Benimde adet bugün yarın son soğan kürü iciyorum yine ya bakalım bu ay ne olucakHaber veririm tabıkı sen nasılsın
Hastanede bekliyoz geri donucek bizeCanim ne yaptinn varmi bir gelisme
Adet bittiikten sonra içiyosun demeBenimde adet bugün yarın son soğan kürü iciyorum yine ya bakalım bu ay ne olucak
Yok adetliyken ve bitikten sonrada on gün içiyorum sen ne yaptın adet oldunmuAdet bittiikten sonra içiyosun deme