- 8 Mart 2010
- 169
- 15
- 318
sız ne kadardır ıstıyosunuz
Allah bagıslasın :) dıger gunlerde de olan cok kısı varben bu ay onu yapayım dıyordum ama dıger gunlerıde kacırmak ıstemıyorum bılemedım
soyle kı adetten 1-2 gun once yada sonra olan cok kısı var kısmet yanı o yuzden. mesela buradan yani siteden bı arkadass adet bıter bıtmez hamıle kalmıs :)yumurtlama ayda sadece iki gün icinde gerceklesmiyo mu benim bildiğim o, ama su da var atiyorum 12. gün degil de 20. gun yumurtluyo olabilirsin herkesin duzeni farklı
aslında gun asırı daha ıyıkızlar merhaba.. ben de kasımda hamile kalmak istiyorum Allah ın izniyle.. daha önce kimyasal gebelik geçirdim.. ve iki aydır hamile kalmak için çalışıyoruz.. zor bir dönemmiş.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
şuan yumurtlama dönemindeyim.. yumurtlama günü öncesi ilişkiye girilse oluyormu illa o gün girmek şartmı .. yaşayan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
hayırlısı artık.. inşallah hepimiz kasımda hamiş oluruzz..aslında gun asırı daha ıyıcok bılgım olmasada yukarıda da yazdıgım gıbı adetten hemen once yadan hemen sonra hamıle kalan cok kısı var tabi gun asırı oldugu zaman otomatıkmen yumurtlama gunlerınıde atlammamıs olunuyor
soyle kı adetten 1-2 gun once yada sonra olan cok kısı var kısmet yanı o yuzden. mesela buradan yani siteden bı arkadass adet bıter bıtmez hamıle kalmıs :)
ya kizlar sag sol hangi yumurtaligimin yumurtladigimii nerden anlicm ben. bi kac ay once yunurtlama kanamam oldu benim adet agrisi gibi 14. gunde sol yumurtlaligim yumurtlamis doktor ole dedi ve sol yumurtaligimda da pko var 33 mm. simdi ben nerden bilcm hangisinin yumurtladigini ay sinir oldum. bu ay aslimda yumurtlama gununde iliski olmustu ama tutmadi sabaha kadar da kalkmamistim neden tutmuo yaa neden 5 ay oldubazi aylar yumurtlamioz mu acep [/QUOTE
canım bildiğim kadarıyla bir ay sol bir ayda sağ dan yumurtlama oluo.. ona göre hesap et..
Yumurtlama dan 2 gun once ilişkiye girip hamile kalani biliyorum. Spermler uzun süre yasayabiliyorlar çünkükızlar merhaba.. ben de kasımda hamile kalmak istiyorum Allah ın izniyle.. daha önce kimyasal gebelik geçirdim.. ve iki aydır hamile kalmak için çalışıyoruz.. zor bir dönemmiş.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
şuan yumurtlama dönemindeyim.. yumurtlama günü öncesi ilişkiye girilse oluyormu illa o gün girmek şartmı .. yaşayan arkadaşlar varsa yazabilir mi?
kızlar merhaba.. ben de kasımda hamile kalmak istiyorum Allah ın izniyle.. daha önce kimyasal gebelik geçirdim.. ve iki aydır hamile kalmak için çalışıyoruz.. zor bir dönemmiş.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
Senin günün bugunmuydu canimkırmızı kart yedim kasıma kaldım
hayırlısı artık.. inşallah hepimiz kasımda hamiş oluruzz..
ben daha erken yumurtlamısım vay halımedogrudur canim ben onu demek istemedim, herkes adetinden sonra 12-16 gunler arasi olacak diye bisey yok tabiki.
ben mesela bu ay 13.gun yumurtladim
Hayırlısı degılmıs bu ay canım ınsallah kasıma olurkırmızı kart yedim kasıma kaldım
cumartesiydi kuzum erken geldiSenin günün bugunmuydu canim
Benimde pazar bakalim 25 inde gelmesi lazım. Bugün dayanamayip test yaptim 3 günüm var tabi negatif çıktıcumartesiydi kuzum erken geldi
ınsallah hamılesındır uzulmeBenimde pazar bakalim 25 inde gelmesi lazım. Bugün dayanamayip test yaptim 3 günüm var tabi negatif çıktı
Inşallah canım. Ama böyle erkenden yapıp o negatifi goruyoruzya bilerek üzüyoruz kendimizi. Neyse tek tesellim suan daha edetime 3 gün var inşallah gelmezınsallah hamılesındır uzulme
Yumurtlama dan 2 gun once ilişkiye girip hamile kalani biliyorum. Spermler uzun süre yasayabiliyorlar çünkü
inşallah hamilesindir...Can'ım bende yumurtlama döneminden bir gün önce birlikte oldum. Benim bat 27 si bakalım 5 gün var ama belirti yok beklemek çok zor
Evet canım hamilelik belirtisiymis bir cok doktorun sitesinde denk geldim. Bende de cok vardi bu ay ama kesildi agrim. Tek tarafliydi sadece sag bacagim kasiga yakin olan yerde agrim vardi. Seninki ?Kızlar ya hamilelik belirtilerinde bacak ağrısı olur mu acayip bacaklarım ağrıyor sabahtan beri bi halsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?