- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
I imeraFera24 cnm bat gunun bugunmus varmi gelen giden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu senin olur ya hamile kalabiliosun sonucta seninkinin tek sebebi var oda vakti zamanini beklemek canm benimbende de eşimdede yok sorun canm ama olmuyo yapcak bişiy yok
kuzu senin olur ya hamile kalabiliosun sonucta seninkinin tek sebebi var oda vakti zamanini beklemek canm benim
kuzu senin olur ya hamile kalabiliosun sonucta seninkinin tek sebebi var oda vakti zamanini beklemek canm benim
ilk bebegin evlendikten ne kadar sonra olmusti kuzumbu arada kalamadm ama 2 aydırr nabrrr :) olan bebişimde sevmedi gitti belli olmaz bu işler
ilk bebegin evlendikten ne kadar sonra olmusti kuzum
hee demekki kaliosun iste kuzum. vakti saati varm bata 2 gun mu kaldi test yaptin mi cnm bugun3 ay sonra oldu hemde ilk seferde nokta atiş :) şimdi hep ıskaa
hee demekki kaliosun iste kuzum. vakti saati varm bata 2 gun mu kaldi test yaptin mi cnm bugun
belli olmaz cnm hic umsallah olmustur. sivilcede stresten strsten cikmistirYok canm yapmcam dunde yaptm yokt yap yap boş naslsa silik bile yoktu dun cnm
cnm hormon testlrri yaptirmalisin adetinn 3. gunu yapiliyor yaptirmakta fayda varKızlar benimde bata 8 gün var bu ay soğan suyunu sadece bi hafta içtim sonra bıraktım. Her ay aynı duyguyu yaşıyorum yaa... Bu ayda olmayacak duygusu... 4. Ayimiz oldu ama hala tık yok. Doktora gitmelimiyim sizce?
az önce lavabodan sonra peçeteye açık pembe bir akıntıyla birlikte çiğ yumurta akı gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi
az önce lavabodan sonra peçeteye açık pembe bir akıntıyla birlikte çiğ yumurta akı gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi
başka bir peçeteyle tekrar sildim açık pembe akıntım yine geldi
adetime 8 gün falan var
belli olmaz cnm hic umsallah olmustur. sivilcede stresten strsten cikmistir
ayyy canım inşallah öyledir yoksa çok üzülürüm çünkü bu aydan çok umutluyum :):))) çok güzel haber bence yerleşme kanamsı inan çok sevindm kuzum hadi hayırlısı
yerlesme kanamasi galiba cnm hayirli olsun insallah hadi bakalim guzel haberleini bekliorzaz önce lavabodan sonra peçeteye açık pembe bir akıntıyla birlikte çiğ yumurta akı gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi
başka bir peçeteyle tekrar sildim açık pembe akıntım yine geldi
adetime 8 gün falan var
canımmm inşallah öylediryerlesme kanamasi galiba cnm hayirli olsun insallah hadi bakalim guzel haberleini bekliorz