evet cok dengesiz ya. insallah olur cnm benim Allahtan umut kesilmez. dedigim jeli arastir tavsiye ederim siddetleYok canim ilk kez duyuyorum.Bi arastirim benim esimin morfolijisinde bi sorun yok ama sayisi dusuyo yani astresmi yapiyo nedir ilk gecenyil 19 milyon cikmisti sora doktor bi ilac verdi bitkisel 3 ay sora 63 cikti ilaci birakti 3 ay sora asilama olurken baktilar 5 milyon en son tup bebekde 9 milyondu anlamadik
Arastiriyorum canim biraz baktim turkiyeden almayin diyenler falan var bide 140 tl falan kac kullanimlik bisey sen kullandinmievet cok dengesiz ya. insallah olur cnm benim Allahtan umut kesilmez. dedigim jeli arastir tavsiye ederim siddetle
canm 2008 deki yazilari okumussundur ozamanlar yurtdisimdan getirtiyorlarmis. simdi yeni geldi turkiyeye gonul rahatligiyla alabilirsin. ben kullaniorm icinde 9 tup var yumurtlama doneminde kullancn 3 kez falan. 3 4 ay gidiyor yani. cok hamile kalan var asilama tup bebek olumsuz olup bu jelle kalan cok var. hic bi yan etkiside yok. evet gittigidiyordan aldim 110 liraya. sen de alacaksin bi bakarsin cnm iyi gecelrrArastiriyorum canim biraz baktim turkiyeden almayin diyenler falan var bide 140 tl falan kac kullanimlik bisey sen kullandinmi
canm 2008 deki yazilari okumussundur ozamanlar yurtdisimdan getirtiyorlarmis. simdi yeni geldi turkiyeye gonul rahatligiyla alabilirsin. ben kullaniorm icinde 9 tup var yumurtlama doneminde kullancn 3 kez falan. 3 4 ay gidiyor yani. cok hamile kalan var asilama tup bebek olumsuz olup bu jelle kalan cok var. hic bi yan etkiside yok. evet gittigidiyordan aldim 110 liraya. sen de alacaksin bi bakarsin cnm iyi gecelrr
seieda buradayım canım Minesuu yun dedigi gibi bulantilarim cok fazla burada yorum yapmasamda sürekli takipteyim merak etmeyin Hamile kaldım hadi bye bye topik durumu yok yani gözüm sizde sürekli hamiş haberi alirmiyim diye hep meraktayim. Batı yaklasanlar var inşallah onlardan hep güzel haberler alırız
seieda buradayım canım Minesuu yun dedigi gibi bulantilarim cok fazla burada yorum yapmasamda sürekli takipteyim merak etmeyin Hamile kaldım hadi bye bye topik durumu yok yani gözüm sizde sürekli hamiş haberi alirmiyim diye hep meraktayim. Batı yaklasanlar var inşallah onlardan hep güzel haberler alırız
bende sordum kıst mı dedım hayır degıl dedı hayırlısı bakalımGenellikle kist oluşuyor o parçacıklar ama benimde olmuştu bir ayda kendiliğinden geçti ilaçsız belki senin de öyledir
ben 7 aralıkta cektrmıstım ccnmAynen canım benim de karıştı iki aydır çatlatma iğnesinden diye düşünüyorum. Sen de mi hsg cektirdin bende cektirdim 13gun oldu sen ne zaman çektirdin..
Yine yaptm yine negatif hamile olmdğm aylardada yapardm silik milik çıkıodu yok inat ett çkmadı ya :) bi an önce hasta olsam ya loquit mi ne markası ovu testinn yanında gelen çıkmıo hep tek hep tek :) hayırlısı bu ay olsayd kend doğm gunmde doğcakt ne güzel kaldı şubata artk hayırlısı
Aynen canım benim de karıştı iki aydır çatlatma iğnesinden diye düşünüyorum. Sen de mi hsg cektirdin bende cektirdim 13gun oldu sen ne zaman çektirdin..
anestezıye hıc gerek yok agrı oluyo ama dayanılmayacak gbı degılCanim nasıl cektirdin ağrın falan oldu mu??
anestezıye hıc gerek yok agrı oluyo ama dayanılmayacak gbı degıl
aayy yok cnm daha neler bnm kaşlarımı aldırırken bıle gözümden yaş gelır yanı canım tatlıdır ama adet sancısı gbı bı sancı oluyo karında ondan sonra bıtıyo zaten bosuna kımse anestezı almasn vücudunaYa bazıları acidan bayilmış falan dayanılack gibi değil diyenler var
Çok sabırsizsin kız bekle az hemen adet olsam da diosun :))) stres yok dedikçe sen daha çok stres yapion kuzum az biraz Relax ol.ben neden se bu ay rahatım ya kürün de bugun son günü. Başlar yakinda yumurtlamam. Akışına bırak bakalım aynen bu ay da olmaz sa öbür ay doktor a gitme dediğin gibi nasılsa bir sorun yok olacak elbet ama sen ne zaman düşünmeyi birakirsan o zaman olacak kuzum
aayy yok cnm daha neler bnm kaşlarımı aldırırken bıle gözümden yaş gelır yanı canım tatlıdır ama adet sancısı gbı bı sancı oluyo karında ondan sonra bıtıyo zaten bosuna kımse anestezı almasn vücuduna
:) sabırsızm ama şaşılası bi durum var uzulmedm bu ay alştm galib çnk stres yptkç elimde uzulyo evde hedye olan 10 tane test var daynmdm zaten yok diyede koyverdm :) beklcm Allah bnm için en güzelini bekletiyodur mutlaka
istanbuldaysan kendı cektrdıgım yerı tavsıye ederım fulya emar merkezi beşiktaştaAnladım Canım iyiymiş o zaman :)
istanbuldaysan kendı cektrdıgım yerı tavsıye ederım fulya emar merkezi beşiktaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?