Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm benim Allah razı olsun rabbim bir solukta kucağına almayı nasip etsin İnşSağol canım benim dualarim hep buradaki arkadaslarima zaten senin icinde dua ederim tabiki. Rabbim tez zaman da sana ve burdaki tum arkadaş larima bebek müjdesi versin inşallah. Amin.
Aminnn canım inşallahSağol cnm benim Allah razı olsun rabbim bir solukta kucağına almayı nasip etsin İnş
bana hic oyle gelmediiii amaa delleniodummm az daha icime kacicaktiZOR DEĞİL CNM YA ALTTAN MUANE GİBİ DÜŞÜN HATTA DAHA KOLAYI
6 haftalikkenn cnmmm 2 haftan varKızlar kese nezaman görünür?
Anladım canım daha oncede dedim. Burada kan testi ile bebek varmi diye bakmıyor doktorlar kesenin gorunmesini bekliyor lar ben haftaya gideyim bari ya 2 hafta bekleyememki6 haftalikkenn cnmmm 2 haftan var
Ayy banada baktırsan cnm bakmazmı?KIZLARRRRRR BAZILARINIZ YADIRGAYABİLİR AMA BENİM ARKADAŞ VAR BURSADA OLE TELEFONLA KONUSURKEN SINI SORDUM ODA KOLU AGRIYODU HOCAYA GITTI IYI OLDU DEDI BENDE DEDIM BU HOCA NELERE BAKIYOR BAN DEDI HERSEYE AMA BENIM BEBK ISTEMEMLE ILGILI HIC KONUSMADIM BEN BU KIZLA NEYSE BEN DEDIM BANA BAKTIR BI USTUMDE MUSKA FALAN YAPAN VARMI DIYE HOCA BAKMIS BENI ARADILAR ARKADASIM HOCA DIYOK SENIN USTUNDE MUSKA YOK SEN COCUK ISTIYON COCUK OLMUYOR ESINDE SIKINTI VAR SPERMLERI TUPLERE GITMEDEN OLÜYOR DEMESİNMİİİ BEN AZIM ACIK KALDIM RESMEN VE HALA ŞOKTAYIM DOKTORA GİTSİN OLKUR COCUKALRI DEMİŞ AYY KAFAYI YİCEKTİM YA K BAKMAYIN UZUN OLDU BİRAZ AZ ÖNCE OLDU YA
Alttan baktirmanin bebege bir zarari olurmu peki. Allah korusun,ama alttan ulstasonla bakarsa simdide bellli olur
HUHUUUUUUUUUUUUUUUUbana hic oyle gelmediiii amaa delleniodummm az daha icime kacicakti
CNM BENDE TANIMIYOM AMA SORİM BEN Bİ OLURMU EĞER OKEYLERSE OZELDEN ISTERIM BILGILERI CNM SEN HANGİ ŞEHİRDESİNAyy banada baktırsan cnm bakmazmı?
Aynen öyle yap bende ayın 1inde gideceğim dr uda seçtik şükürCan'ım pazartesi kese görmeye giderim direk hastaneye
BEN SENI HAMİLE SANIYODUM VALLA GÖZDEN KAÇMIŞŞ :)))Kıızzz sen beni nasıl unutursun saçını başını yolim mi şimdi seninn
Kasıklarmda ne aqrı var ne batma akıntm adetmden sonra o kadar çoktu ki dünle buqn akıntıda olmadı anlamadm valla spariş ettm qelir buqn yarn ovulasynAnnesiym sen daha yumurtlamadin mi giii guzel pilicimmm benimm
Keesss uleynnn qeç odaya preseedi sık işine bak hadeeecanim istemio
Kıızzz belki öyleyimdirrrBEN SENI HAMİLE SANIYODUM VALLA GÖZDEN KAÇMIŞŞ :)))
Oda düşüqe neden olabiliyomş alttan baktırmayın sakın hamişler bekleyin ecikama alttan ulstasonla bakarsa simdide bellli olur
Ankara cnm tmm bi sor hadi cnm bekliyom :)CNM BENDE TANIMIYOM AMA SORİM BEN Bİ OLURMU EĞER OKEYLERSE OZELDEN ISTERIM BILGILERI CNM SEN HANGİ ŞEHİRDESİN