- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Ben geçen ay 2 attım o yüzden hep 26 dedim :)Aslında bizlerin adete 3 gun var 28 Kasim aslında ben her ay 3 gün geri atarım o sebeple bgn gunumdu varsayıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay 2 attım o yüzden hep 26 dedim :)Aslında bizlerin adete 3 gun var 28 Kasim aslında ben her ay 3 gün geri atarım o sebeple bgn gunumdu varsayıyorum
Bende senii yerimm bebeqimm karnındaki o minnakıda yerim vallaaaYerim kız seni ne güzel moral veriyorsun öyle
Ayy sizi qüldürmek nee qüzeelll
Kıızzz benim takvime qöre ryumurtlamam lazm buqn ama ne aqrı ne akıntı?taze pilic senii
Beninde 26 bat. Yarın yaniBen geçen ay 2 attım o yüzden hep 26 dedim :)
SEN FASÜLYEYİ BIRAK GİT KOCİŞİNİŞN YANINA ALLAHTA İSTEMİYO BAŞKA ŞEYLE UGRASMANI HADI GIT CABUK GEL :ç)))kizlar size laf yetistirmekten yemegi yaktim saoganlar yanmisss yesil fasulye yapcktimm
adamin karnini doyurum bi aksam yapariz gii olursa tabi dizi izlerkene ayagimi dikerimAllahhh seninn emii beceriksiiizzz daha yeemeekk diyoo qıı qit işini halletseneee
bende istiommm..@ANNESİYİM HABER GÖNDERDİM EĞER BAKARIM DERSE HEMEN İTİBATA GEÇİCEM SENİNLE
benleeeeeee@ANNESİYİM HABER GÖNDERDİM EĞER BAKARIM DERSE HEMEN İTİBATA GEÇİCEM SENİNLE
Tmm cnm saol@ANNESİYİM HABER GÖNDERDİM EĞER BAKARIM DERSE HEMEN İTİBATA GEÇİCEM SENİNLE
Ohhh keyfe bakk heleeeadamin karnini doyurum bi aksam yapariz gii olursa tabi dizi izlerkene ayagimi dikerim
Kukucummm hahahahaaaa qene yanlış yazmışınn ayy ne qüldümmm kukuu neydiii kıızzz kıza niye kukum diyonnnkizz MissMervee kukucummm canmmm skma oyle caninii bebisim deidm yaa sana bat gelmedi daha battan sonra bile dusuk cikio o degerler. millt battan sonra test degerlerini ogrenio yapio biz battan once iste erken ogrenince de degerlermi dusuk diorm yokmoyle bisiy artacak o degerrr dahaa tesste kanitlandi isteeeee gul bakemmm
yanlis yazmadim kiz kuku istee ne varr sonucta bebisi kukuda degil miiKukucummm hahahahaaaa qene yanlış yazmışınn ayy ne qüldümmm kukuu neydiii kıızzz kıza niye kukum diyonnn
Hahahaa deliii sen ölmeeeeyanlis yazmadim kiz kuku istee ne varr sonucta bebisi kukuda degil mii
Hihihi pu Allah seniyanlis yazmadim kiz kuku istee ne varr sonucta bebisi kukuda degil mii