Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklenen adet tarihi kısaltması batya kizlar bat ne demek
Merhaba canlar. Kasimda hamile.olmak isteyenler dertlerimizi paylasip azaltalim hamisligimzi duyurum cogalalim
Ben inu bu ayin başında eczaneden aldim 2 kutu toplam icinde 10 tane vardi yeter dedim. Tabi yumurtlama gunu yakladinca artik kullanayim dedim nerdeeeee testler bizuk cikti. Kontrol cizgisi cikmiyordu. Okadar da heveslenmistim. Bende telefona indirdigim yumurtlama hesabi yapan programa göre hareket ettim. Yakin arkadasim o programa göre ilk deneme sinde hamile kaldi. Bakalım kısmet bize inşallahbu ay internnetn 28 ovulasyon testi arti 48 gebelik testi aldim. manyak gibi bi suru para vermisim ya interrnetten tanesi nerdeyse 75 kurusa denk geliyo bol bol yaparim hem
Benimde 8 gun var midem karışiyo bole bikiyorum bunun için erken ama pskolojik olmadigina eminim.bide akintim var yumurtlama gunum gecti.sende ne gibi belirtiler varKızlar adetime tam 7gün var belirtiler ne Zaman başlar şimdi başlaması erken mi bilgisi olan varmı çok heyecanlıyım inşllah bu ay bebişime kavuşurum
Ahhh işte o benim Zaman'ı var bekliyoruz hayırlısı inşllahBen 1.5 yıllik evliyim borcumuz var dye korunuyoduk bu ay biraktik ama ne zormus beklemek allah yardim etsin uzun zamandir bekleyenlere
Günlerimiz aynı bende beklemedeyim banada haber ver sonucu olurmuBenimde saat 24.00 u gectigine göre son 4 günüm kaldı. 25. Ekimde adet olursam benimde umutlar kasim a kaliyor