- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 38
- 30
Ayyy aanlıyosan bende isteriimmm bendeeee 1cicek3bocekicimden bi ses 1cicek3bocek faldan anlio diyoo nedense hislerim dogrumu acaba :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy aanlıyosan bende isteriimmm bendeeee 1cicek3bocekicimden bi ses 1cicek3bocek faldan anlio diyoo nedense hislerim dogrumu acaba :))))))
Canim evet 4g yazana kadar zaten önce siringayi oraya getir sonra tüpü sık. Ama aşağı eyme sakin siringayi akiyorkizzz altaylimm surda 4 g yaziyoryaa oraya kadar mi cektin jelii ama en azi 4 g yazan degil miiiiiiiiiiiii ??????? valla ben bunu yaoana kadar basinizin etini yerim haberiniz olsunnnn
Oturuyoz daha beklesin eciikkk yanına çaqırmalar bana sataşmalar delirmiş bensiz iki qündee hahahaaa arada iyi oluyo böyleeebekletme kocani yuru git eve
En az olmuyor kuzu en cok 4g oluyorkizzz altaylimm surda 4 g yaziyoryaa oraya kadar mi cektin jelii ama en azi 4 g yazan degil miiiiiiiiiiiii ??????? valla ben bunu yaoana kadar basinizin etini yerim haberiniz olsunnnn
kendimi ilk iliskiye gircegimiz gun ku gibi hissediorm ruyalarima girdi su jel yaa esim ben yaparim dio valla acitirsa kafasini kircam. psikolojim bozuldu yaa su veled bana neler yaptiriooCanim evet 4g yazana kadar zaten önce siringayi oraya getir sonra tüpü sık. Ama aşağı eyme sakin siringayi akiyor
aman agzina kadar dolrurum ben onu garanti olsunnnnEn az olmuyor kuzu en cok 4g oluyor
kendimi ilk iliskiye gircegimiz gun ku gibi hissediorm ruyalarima girdi su jel yaa esim ben yaparim dio valla acitirsa kafasini kircam. psikolojim bozuldu yaa su veled bana neler yaptirioo
Kiz saçmalama 4g ye kadaraman agzina kadar dolrurum ben onu garanti olsunnnn
Deliii yapıyo işte daha ne istiyonn benimkine desem yap diye seve seve yaparr utanqaç olduqumdan adam böyle şeylere seviniyokendimi ilk iliskiye gircegimiz gun ku gibi hissediorm ruyalarima girdi su jel yaa esim ben yaparim dio valla acitirsa kafasini kircam. psikolojim bozuldu yaa su veled bana neler yaptirioo
off anamm basima agrilar girdi kizz takilmaz demiKiz saçmalama 4g ye kadar
altina yastik neyim koydun mu iliski sirasindaa. bu jeli yaptiktan sonra geri akmiomuu Allahim sana geliormmKiz saçmalama 4g ye kadar
Neyi istiyonuz kiz Ben iptalBende isterimmmmmm 1cicek3bocek
Kıızz zararı olur belki sen denildiqi qibi uyqulaaman agzina kadar dolrurum ben onu garanti olsunnnn
ne utancm gii yapsin isi ne ben beceremem kii egilir dogrulurkene icine kaciririm ne kiymetli seyim varmiss yaa sanki ben de var bi tekDeliii yapıyo işte daha ne istiyonn benimkine desem yap diye seve seve yaparr utanqaç olduqumdan adam böyle şeylere seviniyo
kizzzz fal bak bize sen de falci tipi var icime dogduu bak dogru soyleNeyi istiyonuz kiz Ben iptal
Buqün kullancankı jeli :)off anamm basima agrilar girdi kizz takilmaz demi
altina yastik neyim koydun mu iliski sirasindaa. bu jeli yaptiktan sonra geri akmiomuu Allahim sana geliormm
Fall istiyoz bebeqim bakan mıı bize bi faallNeyi istiyonuz kiz Ben iptal
Yok Can'ım ya isyan ettim eşimde yarın sağlık ocağında veririz dediMissMervee canım ne yaptın kan verebildinmi ?
ne utancm gii yapsin isi ne ben beceremem kii egilir dogrulurkene icine kaciririm ne kiymetli seyim varmiss yaa sanki ben de var bi tek
yaa bugun deneyem dedim dee esime de dedim yok ollaz yumurtlama zamaninda kullan diyooo. aman hazrlandiydim okadar gel su jeli sık diyeee gett dio banaBuqün kullancankı jeli :)
Fall istiyoz bebeqim bakan mıı bize bi faall