- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
Evet sivilce de çıkıyor stresten olabilir ama çok rahatsız edici nasıl rahat olucaz bilmiyorum kiCnm ya ben de oyleyim siskinim bir suru sivilcem cikti cok mutsuzum cok stres yapioz diye mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sivilce de çıkıyor stresten olabilir ama çok rahatsız edici nasıl rahat olucaz bilmiyorum kiCnm ya ben de oyleyim siskinim bir suru sivilcem cikti cok mutsuzum cok stres yapioz diye mi acaba
Can'ım bende de şişkinlik hat safhadaydı olabilir yaniCnm ya ben de oyleyim siskinim bir suru sivilcem cikti cok mutsuzum cok stres yapioz diye mi acaba
Olamiycaz benceEvet sivilce de çıkıyor stresten olabilir ama çok rahatsız edici nasıl rahat olucaz bilmiyorum ki
Az kaldı kafayı yicez dışarı çıkamıyorum Şişlik ten hiçbir şey olmuyorOlamiycaz bence
:))) benim o kadar cok diil heralde canim sen neden oyle oldun ne yedin ne ictin :))) saka bi yana regl oncesi odem oluyoruz ya vucut yarim beden buyurmus yaaaAz kaldı kafayı yicez dışarı çıkamıyorum Şişlik ten hiçbir şey olmuyor
Canım herzaman ki şeyler yiyip ictiklerim neden bilmiyorum değişik hiçbir şey yok ama Şiştim yaklaşık 10 gündür boyleyim regl öncesi hiç bu kadar olmamıştım ve daha 6 gün var:))) benim o kadar cok diil heralde canim sen neden oyle oldun ne yedin ne ictin :))) saka bi yana regl oncesi odem oluyoruz ya vucut yarim beden buyurmus yaaa
Ayy bilmiom cnm hamislik belirtisi olabilir mi hic bi fikrim yok : ( keske oyle olsaCanım herzaman ki şeyler yiyip ictiklerim neden bilmiyorum değişik hiçbir şey yok ama Şiştim yaklaşık 10 gündür boyleyim regl öncesi hiç bu kadar olmamıştım ve daha 6 gün var
Keşke olsa ama bilemiyorum neyse bekliycez artık başka çare yokAyy bilmiom cnm hamislik belirtisi olabilir mi hic bi fikrim yok : ( keske oyle olsa
Aynen oyle canimKeşke olsa ama bilemiyorum neyse bekliycez artık başka çare yok
Kız var y sende de amma sabır var ay ben olsam çatlardım ortadan ikiye hemen yapardım testi :) maşallah iyi sabrediyonAyy bilmiom cnm hamislik belirtisi olabilir mi hic bi fikrim yok : ( keske oyle olsa
:)) sabirliyimdir cnm boga burcuyum ben :) bide hayal kirikligi olcak diye de cok korkuyorum acikcasi hep olumsuzluklar dolaniyo kafamda.. o yuzden 1 hafta kaldi bata bekliyom bekliyom ve bekliyomKız var y sende de amma sabır var ay ben olsam çatlardım ortadan ikiye hemen yapardım testi :) maşallah iyi sabrediyon
kiz 7 gun olmusbdaha tembel tavugun yumurtlamasinaa yapsa da cikmaz kiii hele bi 10 gun olsun anca cikarrr ) simdi test yapar varsada cikmaz uzulur sonraKız var y sende de amma sabır var ay ben olsam çatlardım ortadan ikiye hemen yapardım testi :) maşallah iyi sabrediyon
Aynen oyle :)) hayirlisi olsun kizlar ya hepimiz icin :)) ama birsuru sey ogrendim son 1 ayda bu forumda vallahi her bir bilgi icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim canlarimkiz 7 gun olmusbdaha tembel tavugun yumurtlamasinaa yapsa da cikmaz kiii hele bi 10 gun olsun anca cikarrr ) simdi test yapar varsada cikmaz uzulur sonra
aynen ben de odun gibi yasiomusum yaaa okumus cahilim resmen bu site cidden bi vesilee benceAynen oyle :)) hayirlisi olsun kizlar ya hepimiz icin :)) ama birsuru sey ogrendim son 1 ayda bu forumda vallahi her bir bilgi icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim canlarim
Yok cnm buqn arkadaşlarm qeldi annemdeyim ya çıkamadm o yüzden buqünü ztn illaki deqerlendircem bebeqm benmki qeldi beni almaya eve qidelim diye qözü patlıyo şimdidennAnnesiym nere kayboldunnn kusummmm ovu. testini aldin miii ????
bekletme kocani yuru git eveYok cnm buqn arkadaşlarm qeldi annemdeyim ya çıkamadm o yüzden buqünü ztn illaki deqerlendircem bebeqm benmki qeldi beni almaya eve qidelim diye qözü patlıyo şimdidenn