- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
çok saol cnm attımTabikide ozelden isin yazin isminizle dua ediyim rabbim insallah kabul eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol cnm attımTabikide ozelden isin yazin isminizle dua ediyim rabbim insallah kabul eder
Canim BAT günün nezamanki ?İşte kızlar kocaman bir negatif
Yarın canımCanim BAT günün nezamanki ?
biliosunki gebelik önce kana geçer oyuzden ilaç kullanıcam deyip bunu yapınca için rahat olur ama ilk kana geçiceği için daha dikkatli olmalısın cnmKızlar ilaç kullanicam diye test yaptım tam tahmin ettiğim gibi negatif çıktı acaba çift çizgiyi ne zaman gorucez
allahım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklk bebişleri evlatları... dualarımız hep sizinleAh ah keşke gelse bebişler
10gun snra falan doktora gidicem bakalım gidişat nasıl dua edelim hep birlikte
Canim bence bekle çünkü memlekethasreticeken arkadasimizinda ve benimde dün bat günümüzdu dün arkadasim test yapti negatifti. Bugün âdet i gelmeyince tekrar yapti pozitif i gördü o yuzden bekle derim. Çünkü testlerde bazen hemen cikmiyor.Yarın canım
bak bnm 19. gün ben napim deliricrm artıkCanim bence bekle çünkü memlekethasreticeken arkadasimizinda ve benimde dün bat günümüzdu dün arkadasim test yapti negatifti. Bugün âdet i gelmeyince tekrar yapti pozitif i gördü o yuzden bekle derim. Çünkü testlerde bazen hemen cikmiyor.
Sağolun bende hep dua ediyorum benm gibi olanlar için. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin insallah hayırlı zamanda... Hep böyle dua ettim inşallah ya sürekli ağlayasım geliyorallahım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklk bebişleri evlatları... dualarımız hep sizinle
seni okdr ii anlıorum ki cnm aynı bende .. rabbim bilio doğru zmnı bizim imtihanımuzda bu . allah başka olaylarla acılarla sınamasın biziSağolun bende hep dua ediyorum benm gibi olanlar için. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin insallah hayırlı zamanda... Hep böyle dua ettim inşallah ya sürekli ağlayasım geliyor
Olmazsam zaten perşembe günü randevum var doktora klomene baslicaz inşallah o yüzden uzulmuyorum zaten yine de yarına kadar beklicem olmazsam belli olurCanim bence bekle çünkü memlekethasreticeken arkadasimizinda ve benimde dün bat günümüzdu dün arkadasim test yapti negatifti. Bugün âdet i gelmeyince tekrar yapti pozitif i gördü o yuzden bekle derim. Çünkü testlerde bazen hemen cikmiyor.
Amin amin inşallah. Allah herkese sağlık sıhhat versin. 2gun snra adet olmam gerek bakalım neler olucakseni okdr ii anlıorum ki cnm aynı bende .. rabbim bilio doğru zmnı bizim imtihanımuzda bu . allah başka olaylarla acılarla sınamasın bizi
amin bnm 19. günüm şimdiye kdr çoktan olup yumurtlamam lazmdı :)Amin amin inşallah. Allah herkese sağlık sıhhat versin. 2gun snra adet olmam gerek bakalım neler olucak
Nasıl yanı adetin 19 gun mu gectiamin bnm 19. günüm şimdiye kdr çoktan olup yumurtlamam lazmdı :)
evetNasıl yanı adetin 19 gun mu gecti
Evet canim gorustum cok minik dedi 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim hayirli olsun dedi :)memlekethasreticeken canım doktorla görüştüm mü?
Test yaptirsan keske sendebak bnm 19. gün ben napim deliricrm artık