- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Yok canım olmadim hala :))) senide koskocaman tebrik ederim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yupiii teyze oluyorumAltaylimm sen regl oldunmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım olmadim hala :))) senide koskocaman tebrik ederim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yupiii teyze oluyorumAltaylimm sen regl oldunmu
Iyiyim canım benim sagol dün BAT gunumdu şükür grlen guden olmadi bugun uyaninca test yapacaktim korktum yapmadim bekliyorum öyle :))))napuon cnm sen nasulsın
hımm hadi inşllh cnm . bnmde sağ göğüste ağrılar devam edio okdr testten sonra korkyorum artık bak bi test yollucm bunu yaptığımdan sonra 0.100 çıktı değerim bu testi 17snde yptım 19 kan tahlilide 0.100 çıktıIyiyim canım benim sagol dün BAT gunumdu şükür grlen guden olmadi bugun uyaninca test yapacaktim korktum yapmadim bekliyorum öyle :))))
Canim moralim bozuldu testte gebelik cikti ama sonuc 21,00 diyo simdi doktoru bekliyorum bu cok dusuk bi deger degilmiYok canım olmadim hala :))) senide koskocaman tebrik ederim. Allah'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yupiii teyze oluyorum
Canim T de cok cok silik bir cizgimi varhımm hadi inşllh cnm . bnmde sağ göğüste ağrılar devam edio okdr testten sonra korkyorum artık bak bi test yollucm bunu yaptığımdan sonra 0.100 çıktı değerim bu testi 17snde yptım 19 kan tahlilide 0.100 çıktı
Eki Görüntüle 1668622
yenidir daha kuzum ne güzel sevin hamişsin iki gün somra tekrar test isterCanim moralim bozuldu testte gebelik cikti ama sonuc 21,00 diyo simdi doktoru bekliyorum bu cok dusuk bi deger degilmi
vardı evet cnmCanim T de cok cok silik bir cizgimi var
üzme kendini bebişte üzülcek sonra kız değeri 9 çıkıp sevinenler var zaten 2 katına çıkmaya başlccak oCanim moralim bozuldu testte gebelik cikti ama sonuc 21,00 diyo simdi doktoru bekliyorum bu cok dusuk bi deger degilmi
5ten yukarı olanlar hamile kabul edilio cnm şuan yeni olduğu için drğerin öledir artıcak inşllh hadi üzme sıkma canınıGercektenmi
Canım hadi gözün aydin gebelik yeni ondan deger böyle yakinda yine test ister deger artisina bakarGercektenmi
ne güzel kraker le bastrmıştm mide yanmamaı yine başladıCanım hadi gözün aydin gebelik yeni ondan deger böyle yakinda yine test ister deger artisina bakar
Insallah canim doktorla bi konussam ne oldugunu kesin soyler heraldeCanım hadi gözün aydin gebelik yeni ondan deger böyle yakinda yine test ister deger artisina bakar
Canım testlerinde cikmamis ama yapalida zaman gecmis aendeki belirtiler gebelik. Ay inşallah hepimiz sirayla hamileyiz yazariz memlekethasreticeken bugün bizi baya sevindirdi ohhh ne güzel. Inaniyorum ben pespese bu haberler cogalacakne güzel kraker le bastrmıştm mide yanmamaı yine başladı
inşallah cnmm yaaa belirtiler ölede inşllj kavusurruz bebişlerimizeCanım testlerinde cikmamis ama yapalida zaman gecmis aendeki belirtiler gebelik. Ay inşallah hepimiz sirayla hamileyiz yazariz memlekethasreticeken bugün bizi baya sevindirdi ohhh ne güzel. Inaniyorum ben pespese bu haberler cogalacak
Tabiki canım dunden beri baya stresimiz var zaten daha cok yapma. Unutma çünkü artık tek degilsin iceride bir melegin var onu üzmeInsallah canim doktorla bi konussam ne oldugunu kesin soyler heralde
Insallah senin haberinide aliriz hemenden test yap artik bak icime doguyo sende hamilesinCanım testlerinde cikmamis ama yapalida zaman gecmis aendeki belirtiler gebelik. Ay inşallah hepimiz sirayla hamileyiz yazariz memlekethasreticeken bugün bizi baya sevindirdi ohhh ne güzel. Inaniyorum ben pespese bu haberler cogalacak
benim iciin altaylimm için dua edermisin hamişlerin duası kabul olurmuşInsallah senin haberinide aliriz hemenden test yap artik bak icime doguyo sende hamilesin
inşallah kesenidr görür kalp atışlarınıda duyarsın... kucağınada sağlıkla alırsın bebişiniInsallah senin haberinide aliriz hemenden test yap artik bak icime doguyo sende hamilesin