Sağol bebegim en kısa zamanda Allah ım sizede nasip etsin inşallahMaşallah Allahim böyle herkesin yüzünü güldürsün Ayy sizi görünce çok heyecanlandimaltaylimm çok sevindimmm
Benm adam ztn doludur cnm özlemiştir ben istesemde durmaazzzHadi bakalım sana dopingi vericez biz burda yollıcaz adama
İnşallah canımm inşallahhh.. biz kaderdaşızz... nedir bu kimyasallardan çektiğimiz..Sıra bizede gelicek ınsalahmavis_61
O zman senin kızın olacak :))) benim de sol kasığım pıt pıt ediyor sol kasık erkek sağ kız demekEvet kizlar illaha belirti aramayın olmayadabiliyormus. Belki alakasız ama dün meme ucum hafif acı ile kaşıntı arası oldu birde hatirladigim kısa süreli gobek içi batma oldu. Birde sag kasigimin ici pir pir ediyor gibi geliyordu ama cok az. Bunlar belirtimi bilmiyorum. Gecen ay daha cok vardı âdet oldum bu ay az ve kısa süreli olunca umydum yoktu. Tek umudum ettigim duaydi okadar
O zman senin kızın olacak :))) benim de sol kasığım pıt pıt ediyor sol kasık erkek sağ kız demek
yuh diyorum yani acilde almıyorlar mı kız :)Paralı iyide alıyorlar kıçı kırık bi sağlık kabini var bizim burds sordum elli lira dedi veremem valla 4 gün daha bekler dr giderim oraya gitsin para keseyi görürüm diye düşündüm hem
Evet cnm. Bu ne ya bole aralık annesi oluruz inşallah bizdeİnşallah canımm inşallahhh.. biz kaderdaşızz... nedir bu kimyasallardan çektiğimiz..
inşallah canımm inşallahhh..Evet cnm. Bu ne ya bole aralık annesi oluruz inşallah bizde
cnmm yumurtann catlamis.kızlar az önce ovulasyon testi aldım uyguladım çift çizgi çıkmadı..çok hafif silik çıktı ama nerdeyse görünmeyecek kadar.. eğer dün yumurtladıysam bugun böyle çıkması normalmi?
Canim 2 aydır istiyorduk fakat ben gecen ay ovulasyon zamanini yanlış biliyormusum test kullanmamistim. . Bu ay ilk dogru zamanda calisma oldu yani preseed in de bence cok etkisi olmuştur
Normal canım benimde yumurtlama dan sonra birsey cikmamistikızlar az önce ovulasyon testi aldım uyguladım çift çizgi çıkmadı..çok hafif silik çıktı ama nerdeyse görünmeyecek kadar.. eğer dün yumurtladıysam bugun böyle çıkması normalmi?
Kiz senin hislerin dogru ciktiuleynnnnnn noluooo burdaaa dagilinnnnn@Annesiym gec kalmis sayilmazssin kuzumm hemenn gitt all preseedi cnm.
altaylimm kuzummmm hic sasirmadim valla biliordummm hamile oldugunu presedde ise yaramis masallahhh. kizz cok sevindimmm yaaaa Allah tamamina erdirsinnn insallah bizeee duaaa et. benim umudum yok. topiki acan ben benden baska herkesss hamile kaldi. kelin ilacii misalii tebriklerrrrrrrr
Mecburen akşamı beklicem çünkü çalışıyorum..cnmm yumurtann catlamis.dun catlamis galibaa bugun silik olmasi normal. ama sen bugunde calismalara decam et amsami beklemee )
bi gün sonrasıda mı bişey çıkmıo..Normal canım benimde yumurtlama dan sonra birsey cikmamisti
Evet canim söyle söyleyim ben digital test yaptim bu ay sabit yüzü gördüm o ovulasyon olacagini söylüyor en fazla 36 saat icinde ve ekrandan o resim 48 saat gitmiyor 48 saattten sonra tekrar test yaptim bos çıktı yani sende yumurtladin sanırım dün o yüzden bugün birsey cikmadibi gün sonrasıda mı bişey çıkmıo..
hislerim hep dogru cikar kuzumm presedd bile ortaya cikmafan hamile kalcksinizz dedimmmKiz senin hislerin dogru ciktievet canim preseed ise yaradi sizdede yarayacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?