- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Özel hastanelerde paralı mı yapılıyorBgn gittim dr yoktu sabah erken gitmen gerek bebişim bide sonucunu ertesi gün veriyorlar özel hastaneler 1 saate veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel hastanelerde paralı mı yapılıyorBgn gittim dr yoktu sabah erken gitmen gerek bebişim bide sonucunu ertesi gün veriyorlar özel hastaneler 1 saate veriyor
Ayyy inanamıyoommm döküldüler bir birrr kızz nasl sevindm anlatamammm hayırlı olsunn canıımmmKızlar sanirimmmmm hamileyimmmmmm
Eki Görüntüle 1697720
Sağol canım benim darısı size inşallahHayırlı olsun canım :)
Aminnnn canım benim hala inanamıyorum kalbim pat pat atıyorAyyyyyyy inanamıyorum kuzum yaaaaa çok sevindim beraberiz yine ayrılmadık kız Allah analı babalı büyütsün annesi :) bizimkine arkadaş geliyo :)))
1 saate çıkıyor..Kızlar kan vermeye gitcem şimdi kaç saate çıkar sizce
İlk önce öyle oluyor Can'ım belli bir süre sonra alışırsın :)))Aminnnn canım benim hala inanamıyorum kalbim pat pat atıyor
Paralı iyide alıyorlar kıçı kırık bi sağlık kabini var bizim burds sordum elli lira dedi veremem valla 4 gün daha bekler dr giderim oraya gitsin para keseyi görürüm diye düşündüm hemÖzel hastanelerde paralı mı yapılıyor
Cokkk Sağol kuzummm sıra sizde artikkkk Allah ım bu ay sizede nasip etsin Aralikta verin inşallah bebis haberiniAyyy inanamıyoommm döküldüler bir birrr kızz nasl sevindm anlatamammm hayırlı olsunn canıımmm
Amin inşallah hamilelerden tiyo bekliyoruz artık :)Sağol canım benim darısı size inşallah
tebriklerr canımm.. ayy çok sevindimmm..Allah kucağına almayı nasip etsinn...Kızlar sanirimmmmm hamileyimmmmmm
Eki Görüntüle 1697720
Sağol canım benim sırayla sizdende gelcek bu haber inanıyorum ben senin yumurtlama günün gecti demi cicekkokusu dan sonra senin haberin gelir artiktebriklerr canımm.. ayy çok sevindimmm..Allah kucağına almayı nasip etsinn...
İnşallahhh yaa valla bu topikten sonra daha çok inanmaya başladımm bu ay olcak inşallahhCokkk Sağol kuzummm sıra sizde artikkkk Allah ım bu ay sizede nasip etsin Aralikta verin inşallah bebis haberini
inşallahh yaa... bak dediydim sana ben bu ay elirti yok ama bebiş varr.. Allah ın işi iştee beklediğinde değil beklemediğinde verir..Sağol canım benim sırayla sizdende gelcek bu haber inanıyorum ben senin yumurtlama günün gecti demi cicekkokusu dan sonra senin haberin gelir artik
Olacak olacakİnşallahhh yaa valla bu topikten sonra daha çok inanmaya başladımm bu ay olcak inşallahh
Hadi bakalım sana dopingi vericez biz burda yollıcaz adamaCanm bu hafta emin ol durmicamm herqünü deqerlendirmeye çalışcaamm Minesuu koşşş kızzz kooşşş bunlar döküllüyooo çizt çizqiylee sıra bizdeee uyuyodur daha
Evet kizlar illaha belirti aramayın olmayadabiliyormus. Belki alakasız ama dün meme ucum hafif acı ile kaşıntı arası oldu birde hatirladigim kısa süreli gobek içi batma oldu. Birde sag kasigimin ici pir pir ediyor gibi geliyordu ama cok az. Bunlar belirtimi bilmiyorum. Gecen ay daha cok vardı âdet oldum bu ay az ve kısa süreli olunca umydum yoktu. Tek umudum ettigim duaydi okadarinşallahh yaa... bak dediydim sana ben bu ay elirti yok ama bebiş varr.. Allah ın işi iştee beklediğinde değil beklemediğinde verir..