- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
kana baktırmaya korkuom gecikmenin ikinci günü(9ekim) sıfır çıktı 12ci gün (19ekim) 0.100 çıktı .ama pazartesi salı ince ip şeklinde peceteye gelen kan vardı sonra çarşamba kesildi perşembe cuma kahverngi olarak peçeteye geliordu. cumartesi kesildi . dün de kırmızı ama açık değişk bi kırmızı sulu sulu peceteye gelen bi kan vardı adet oldum sandım ama kesildi akşama kadr sadefe peceteye geliodu oda yok. sarı bi akıntı var okdr. iki gündür ara sıra olan baş dönmemde var hafif ama... bide mide yanmam başladı off bu ay okdr umutsuzum ki bilmiorumanlattıklarına göre hamileymişsin gibi geliyor bana da. reglin geçtiyse testte çıkar aslında.
bu arada buket t ydi sanırım onun topiğinde konuşmalarınızı okumuştum :) hatta yarım saat önce bitti okumamhoşbulduuukkkk
hayır her hamilede olmuyor canım. sen rahat ol. yerleşme kanaması kadınların yüzde 30unda görülen bişeymiş.
acaba geç döllenme mi oldukana baktırmaya korkuom gecikmenin ikinci günü(9ekim) sıfır çıktı 12ci gün (19ekim) 0.100 çıktı .ama pazartesi salı ince ip şeklinde peceteye gelen kan vardı sonra çarşamba kesildi perşembe cuma kahverngi olarak peçeteye geliordu. cumartesi kesildi . dün de kırmızı ama açık değişk bi kırmızı sulu sulu peceteye gelen bi kan vardı adet oldum sandım ama kesildi akşama kadr sadefe peceteye geliodu oda yok. sarı bi akıntı var okdr. iki gündür ara sıra olan baş dönmemde var hafif ama... bide mide yanmam başladı off bu ay okdr umutsuzum ki bilmiorum
28 günde bir oluyorum gecikmem olurdu ama bukdr olmadı . en son 10 eylülde adet gördümson 3 ayki regl tarihlerin nasıl. kaç günde bir oluyosun. buradan yola çıkarak birşeyler belli olur gibi.
bi ara çok fazla vakit geçiriyodum buralarda :) biryerlerde denk gelebilirsin geçmiş tarihlerde ama ismim hep aynı hiç değiştirmedim yani. . sonra bir kürtajım oldu 8 ay önce. ondan sonra uzaklaştım bu zamana kadar. ama şimdi yeniden başlamak istiyorum bebek heyecanına:)bu arada buket t ydi sanırım onun topiğinde konuşmalarınızı okumuştum :) hatta yarım saat önce bitti okumam
bilmiorum her ay çocuk istiodum ama hiç böle belirtiler yaşamadım. hani hafif bulantım baş dönmem olurdu ama bu akıntıları göğüs ağrılarını ilk defa görüyorumacaba geç döllenme mi oldu
üzüldüm cnm allah hayırlısını versin herşeyde vardır bir hayırbi ara çok fazla vakit geçiriyodum buralarda :) biryerlerde denk gelebilirsin geçmiş tarihlerde ama ismim hep aynı hiç değiştirmedim yani. . sonra bir kürtajım oldu 8 ay önce. ondan sonra uzaklaştım bu zamana kadar. ama şimdi yeniden başlamak istiyorum bebek heyecanına:)
bence doktora gidip vajinal muayene olmalısın canım. kist falan da olabilir. tabi gönlümüzden geç döllenme olsun diye geçer ama. tedbiri elden bırakmamak lazım.28 günde bir oluyorum gecikmem olurdu ama bukdr olmadı . en son 10 eylülde adet gördüm
en son hormon testine gitmiştim 11 eylülde kist falan varmı diye bakmıştı yoktu ama kist olucanı pek sanmıorum ama inşllh yokturbence doktora gidip vajinal muayene olmalısın canım. kist falan da olabilir. tabi gönlümüzden geç döllenme olsun diye geçer ama. tedbiri elden bırakmamak lazım.
ya hamilelik ya kist aklıma geldi benim de. ama kist de yoksa nedendir bilemedim. geç döllenmedir belki. idrartesti yap bakalım sabah :) bi de bir ay içinde kist çıkabiliyo canım. bence sen yine de doktora git.en son hormon testine gitmiştim 11 eylülde kist falan varmı diye bakmıştı yoktu ama kist olucanı pek sanmıorum ama inşllh yoktur
giderim cnm . eşime dedim yeter dedi kaçtane gebelik testi oldu dedi ama alıcak iki tane doktora gidene kdr yaparım bi gün acele etmiyeyim test in yeni yerleşiosa çıkmaz ztnya hamilelik ya kist aklıma geldi benim de. ama kist de yoksa nedendir bilemedim. geç döllenmedir belki. idrartesti yap bakalım sabah :) bi de bir ay içinde kist çıkabiliyo canım. bence sen yine de doktora git.
hadi bakalım hayırlısı gelsin bebişlergiderim cnm . eşime dedim yeter dedi kaçtane gebelik testi oldu dedi ama alıcak iki tane doktora gidene kdr yaparım bi gün acele etmiyeyim test in yeni yerleşiosa çıkmaz ztn
inşallh glr cnm ya valla bu keretalar fazla nazlıhadi bakalım hayırlısı gelsin bebişler
altaylimm ne durumdasin, kırmızılar gelmemistir insallah
evet hayırlı olsun :)Ilk cizgi cikinca testi birakip salona gecmistim aradan 10 dkka bile gecmedi bidaha bakiyim dedim ikinci cizgi soluk bisekilde var cok heycanliyim suan hamilemiyim bi bakin kizlar nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?