- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
aynen haklisin cnmmm ben oyle yapiyim madem yerim seniiCanım gece kacta yatiyorsunki en son gece 3de wc ye girsen yada yemek yesen saat 7 ye kadar tamam oluyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen haklisin cnmmm ben oyle yapiyim madem yerim seniiCanım gece kacta yatiyorsunki en son gece 3de wc ye girsen yada yemek yesen saat 7 ye kadar tamam oluyor zaten
Can'ım en son labobaya 12 de girdim yani 4 saat oldu bu süre zarfında da hiç su almadımCanım bugün yapmak istiyorsan 4 saat sık dişini tut idrarini son 2 saat kalada sıvı alma hatta mümkün se 4 saat al öyle yap
Ay belli bir markası yok eczaneden geçiyordum lanet olası merak :)) pyro clınıce diye bişi dedim eczacıya ver bi tane :)Hangi marka nin erken gebelik testi ni aldin tatlım
o markayi hayatimda hic duymadim canmm yaa erken gebelik testlerini guvenli degil para tuzagi hep. cleanbluenunkini alsaydin oda adetten 4 gun once garanti sonuc verio digerlrri hakkinda yorum yapamicm. simdi yapabilirsin 4 saaat cikmadiysan hadi hayrli haberlrle gelAy belli bir markası yok eczaneden geçiyordum lanet olası merak :)) pyro clınıce diye bişi dedim eczacıya ver bi tane :)
Ozaman yapabilirsin. .. inşallah bebis haberiyle gelirsin bize canımCan'ım en son labobaya 12 de girdim yani 4 saat oldu bu süre zarfında da hiç su almadım
Ben bazi sitelerde duydum ama kullanmadim. Hadi bol şans sanaAy belli bir markası yok eczaneden geçiyordum lanet olası merak :)) pyro clınıce diye bişi dedim eczacıya ver bi tane :)
Şimdi nette baktım da önermiş bi kaçı da çakma demiş ay korkuyprum varya negatif görcem diyeo markayi hayatimda hic duymadim canmm yaa erken gebelik testlerini guvenli degil para tuzagi hep. cleanbluenunkini alsaydin oda adetten 4 gun once garanti sonuc verio digerlrri hakkinda yorum yapamicm. simdi yapabilirsin 4 saaat cikmadiysan hadi hayrli haberlrle gel
Korkuyorum Can'ım ya negatif görcem diyeBen bazi sitelerde duydum ama kullanmadim. Hadi bol şans sana
En azindan daha birkac gunun var adete simdi negatif ciksa bile bu illa negatif anlamina gelmez. Bebek kız sa gec belli olur erkekse hemen derlerKorkuyorum Can'ım ya negatif görcem diye
bu sefer insallahh kendi haberini alirsin sekerimmmKızlar yine bebek haberi. Nezaman falimda bu haber ciksa hep alıyorum bakalim simdi kimden alcam
Eki Görüntüle 1696341
Inşallah..... ama MissMervee test yapcam dedi sonra falı okudum bu seferde onun haberini alcam galibabu sefer insallahh kendi haberini alirsin sekerimmm
Canim soluk 1 çizgi var evet ama o cizgi beyazmi pembemi onu sen daha net görürsünKızlar lütfen biri bana orda çizgi var desin
evettt evetttttt ordaa cizgiiii varrrrrr tebriklerrr canmmmmm hadi masallahhh yarinda yap testiiiKızlar lütfen biri bana orda çizgi var desin
Pembe Can'ım ama çok çok soluk bi pembeCanim soluk 1 çizgi var evet ama o cizgi beyazmi pembemi onu sen daha net görürsün
Tebrikler kuzummmmmPembe Can'ım ama çok çok soluk bi pembe
kizz daha batin gelmedi biyle soluk cikmasin normalll sekerimmmm kendine dikkattt ettttt bu ay ucunuzde hamilelik haberini vercksiniz demistim MissMervee cicekkokusu ve altaylimm ))Şimdi ben hamilemiyim yaaaaa ayyy inanamıyorum