- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
O zaman yarin bi kan ver bize de soyle :))) insallah hamilesindir cnm :)E hadi bakalimmmm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yarin bi kan ver bize de soyle :))) insallah hamilesindir cnm :)E hadi bakalimmmm :))
O zaman yarin bi kan ver bize de soyle :))) insallah hamilesindir cnm :)
Alemsin cnm yaa :))) hadi o zaman insallah guzel.haberlerini de aliriz yarinKızlar inanmıcanız ama eşime yaptırdım ve köpürmedi :) merağın gözü kör olsun
Hadi canımmmm :))))Kızlar inanmıcanız ama eşime yaptırdım ve köpürmedi :) merağın gözü kör olsun
Cidden Can'ım :)Hadi canımmmm :))))
Hayirli olsun insallah vardir Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin.
InsallahAminnn canım hepimize nasip olsun inşallah, sağlıkla...
Inan hic bilmiyorum nedir ne degildir o yuzden cevap veremiyorum canimSlm kizlar aranizda gonal f kullanip hamile kalan var mi ? Yada yakin zamanda gonal f ve ovitrelle kullanan var mi ?
Canım kullanan veya duyan birisi varsa mutlaka yazarlar. Benimde bir bilgim yokSlm kizlar aranizda gonal f kullanip hamile kalan var mi ? Yada yakin zamanda gonal f ve ovitrelle kullanan var mi ?
Tmm canim tşk ederim ben kullaniyorumda benim gibi olan var mi diye merak ettimCanım kullanan veya duyan birisi varsa mutlaka yazarlar. Benimde bir bilgim yok
Insallah cnm... benim de bat 27 diye tahmin ediyorum. Burdaki pek cok kisinin de oyle. Beraber bekleyelim bakalim..Selamlar ben de yeni hamile kalmak istegenlerdenim.2. Aydayız denemelerde ve 3 gün var adetime.kasıklarımda sancı gibi batmalar var umarım hamileyimdir.
Canim ya adet in geliyor yada hamiş haberin. Tabi inşallah bebek haberini aliriz. Egerki adet olursan doktoru ihmal etme çünkü baya gec gelmiş olcakkızlar bugun sulu bi kan gelmeye başladı sabah peçeteye silince geliodu kesildi . sağ göğsüm patlayacak gibi ağrıo ve sağ kasğımada iğne batırıolar snki
Inşallah canim bebek haberini alırız.Selamlar ben de yeni hamile kalmak istegenlerdenim.2. Aydayız denemelerde ve 3 gün var adetime.kasıklarımda sancı gibi batmalar var umarım hamileyimdir.