- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
Canim uzulme... biraz daha bekle degisir belki.. hem bu ay olmazsa obur ay..Kizlar ben dayanamadim test yaptim negatif cok kotuyum yine hüngür hüngür moduna gectim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim uzulme... biraz daha bekle degisir belki.. hem bu ay olmazsa obur ay..Kizlar ben dayanamadim test yaptim negatif cok kotuyum yine hüngür hüngür moduna gectim
Kizlar ben dayanamadim test yaptim negatif cok kotuyum yine hüngür hüngür moduna gectim
canım noldu ? adet oldunmu?Benimde saat 24.00 u gectigine göre son 4 günüm kaldı. 25. Ekimde adet olursam benimde umutlar kasim a kaliyor
Kizlar ben dayanamadim test yaptim negatif cok kotuyum yine hüngür hüngür moduna gectim
Kizlar beni de uzdunuz ya MissMervee memlekethasreticekenKızlar bende erken gebelik testi yaptım sonuç negatif((
Kizlar beni de uzdunuz ya MissMervee memlekethasreticeken
Bikac gun bekleyin degisebilir.. farkli testle deneyin hala regl gelmezse kan verirsiniz.
Ben de cok acemiyim ama erkenden uzulmek istemiyorum hic bilerek test almiyorum eger olursa geciksin 3 5 gun oyle anliyim istiyorum
erken gebelik testini kaç gün önceden yapıyorsunuz?
Sancin mi oldu bugun ?Can'ım valla ben erken gebelik testi yaptım bide yanılma payı olmaz diye düşünüyorum. Sanırım kırmızı sancısı bu
Sancin mi oldu bugun ?
kızlar ben 1 çocuk annesiyim, asla o eczanede ki testlere güvenmedim çünkü bunun geç döllenmesi var vs vs , bekleyin gerçekten adetiniz geciksin 2 -3 sonra kanda b-hcg yaptırın kesin sonuç
Canim saliyi bekle bakalim regl gelicek mi gelmicek mi.. ben de stres oldum belime agrilar giriyo su an (((Can'ım ya erken gebelik testi yaptım üstünde %99.8 kesin sonuç yazıyor ya yanılmaz gibi geldi
Canim saliyi bekle bakalim regl gelicek mi gelmicek mi.. ben de stres oldum belime agrilar giriyo su an (((
Bilmiyom ki cnm senle ozdeslestirmistim kendini sen uzuldun ben de uzuldum.Kız sen niye stres oluyorsun aman sen dur bari birimizin yüzü gülsün
Bilmiyom ki cnm senle ozdeslestirmistim kendini sen uzuldun ben de uzuldum.
Dur bak saliyi bekleyelim en iyisi. Ben bati dogru hesaplayamadiysam yarin da gelebilir regl haber veririm