zaten normaldede az adet olan biriyim cnm ben. 3 gun anca oluyo benim adetler. ama sancim var adet gelio ama cok degil. erken oldum hayatimda ilk kez yaaa bu nasil istir arkadasssss kafayi yicem. doktordan da korkuorm zaten ofSenin testler yanlis degil demekki tatlim adetin de sokulmuyor ve agrin varsa kimyasal gebelik buyuk ihtimalle yasakis biri olarak bunu söyleyebilirim canim. Zaten.doktora gittiginde durumlari anlattiginda kan ister senden canim. Git bakalım ne diyecek.
Sabah bende hiç denemedim. Nasıl olcak cnm benm yumurtlama qünü hesaplamama qöre 25 i sabahında ilişki mi olcak akşamı beklemicez yani?Birde kızlar yumurtlamanın sabahında ki ilişki çok verimli oluyormuş spermler dinlenmiş ve çok hareketli oluyorlarmış :)ilk bebek denememde sabah ilişkisi ile hamile kalmıştım oğlumla ve tek seferde :)denemeye değer bu ayımız es geçerse obur ay sabahları değerlendirmeye almak gerek
Hiç belli olmaz şekerim.hamile olsam niyeadet sancisi olsun kii kafam karisik ciddenyarin doktora dicem zaten bakalim.ne olck.
kiz ben sabahlari sinirli olurum hic cekemem 11 e kadar uyurum sabahin korunde onu mu yapcm bi deeeSabah bende hiç denemedim. Nasıl olcak cnm benm yumurtlama qünü hesaplamama qöre 25 i sabahında ilişki mi olcak akşamı beklemicez yani?
Akıntı rengin nasil oluyordu canım benim sari geliyor bildiğin güneş sarisiedacimst: 43575502 .!.:ilk defa bu ay yumurtlami anlamadim.hergun iliskiye girdik esimle.normalde yogun akintim olurdu yumurtlama gunlerimde bu ay hic olmadi yogun.
Yarın güzel haberlerle gellllll bizeeeeekiz ben sabahlari sinirli olurum hic cekemem 11 e kadar uyurum sabahin korunde onu mu yapcm bi deeeneysem ben yatiorm bana dua edin eger bidaha yazmassam buraya bilinnki muayene olurken kalb krizi gecirdim hakkinizi helal edin opuyorum sizi asla unutmucm
Ne diyon kız deli haber et bizekiz ben sabahlari sinirli olurum hic cekemem 11 e kadar uyurum sabahin korunde onu mu yapcm bi deeeneysem ben yatiorm bana dua edin eger bidaha yazmassam buraya bilinnki muayene olurken kalb krizi gecirdim hakkinizi helal edin opuyorum sizi asla unutmucm
Cnm ağrın çok olduğu gün gecesini değerlendir çünkü yumoş çatlamaya başlıyor sabahını kaçırma çatlamış olur çünkü o sureci kaçırma inş bu seferde başarılı olur:)Sabah bende hiç denemedim. Nasıl olcak cnm benm yumurtlama qünü hesaplamama qöre 25 i sabahında ilişki mi olcak akşamı beklemicez yani?
Hadi gözün aydın cnm insan sağlıklı olduğunu öğrenince çok seviniyor daha büyük mutluluklar yaşarsın inş obur ay iyi çalışkizlarrrrrr gunaydin korkulck hic bisiy yokmus ya hem spekulum hem de normal ucunda kamera olan seyle bakti doktor okadar iyiydiki besleme cekerek bakio elimi tutabilirsin dediii olduuu baktirdimmmm herseyim cok iyiymis ayrica sol yumurtaligimda pko var demistim yaaa pko falan yok dedii nasil oldu anlamadim sogan suyu yapmistim ondan heraldeee gecmisss cok mutluyum simdi hormon sonuclarimi bekliyorum. bu arada rahmim de geriye donukmus.)
gözünaydn canımm.. bi sıkıntı yokmşş.. göğsünü gere gere anlat kocanakizlarrrrrr gunaydin korkulck hic bisiy yokmus ya hem spekulum hem de normal ucunda kamera olan seyle bakti doktor okadar iyiydiki besleme cekerek bakio elimi tutabilirsin dediii olduuu baktirdimmmm herseyim cok iyiymis ayrica sol yumurtaligimda pko var demistim yaaa pko falan yok dedii nasil oldu anlamadim sogan suyu yapmistim ondan heraldeee gecmisss cok mutluyum simdi hormon sonuclarimi bekliyorum. bu arada rahmim de geriye donukmus.)
Canım ben yanmda qitcek birini bulamadıqım için qene qitmedm mAlesef bi dahaki ay qidim diyorm bakalm
Biz sana ne dedikkk qördünmü bakk iyi cnm çok sevindm bişe çıkmAdıqına niye erken olmuşsun yumurtAnn çatladıqı qünüde öqren bebeqmkizlarrrrrr gunaydin korkulck hic bisiy yokmus ya hem spekulum hem de normal ucunda kamera olan seyle bakti doktor okadar iyiydiki besleme cekerek bakio elimi tutabilirsin dediii olduuu baktirdimmmm herseyim cok iyiymis ayrica sol yumurtaligimda pko var demistim yaaa pko falan yok dedii nasil oldu anlamadim sogan suyu yapmistim ondan heraldeee gecmisss cok mutluyum simdi hormon sonuclarimi bekliyorum. bu arada rahmim de geriye donukmus.)
İnşAllahhh canm bu ay adet olmam qereken bi qün Sonra eşimin doqum qünü İnşallah olmamda eşime hediyemm Ben Hamileyyiiiimmmm olurrr çok istiyorm Valla Rabbim nasip eder inşallahhhCnm ağrın çok olduğu gün gecesini değerlendir çünkü yumoş çatlamaya başlıyor sabahını kaçırma çatlamış olur çünkü o sureci kaçırma inş bu seferde başarılı olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?