- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
inş.canımmEve
evet cnm insandan insana degisiyor. Ben de reglden sonra da once de yapmaya , ama ovulasyonn civarinda yapmaya da ozen gosteriyorum. Kendi istatistigimi de tutuyorm boylelikle :)) allah hepimize nasip etsin cok cok cok istiyorum ben ve bu ay icimde bi his var ya topicden 2 3 kisi haber alicaz gibi gelio allahim yardim et duy sesimizi yarabbim....
cnm sen ne zaman gittin doktora nasıl karar verildi hcg hsg cekilmesine_?inş.canımm
Niye kız önceki ay aynı olduk yaAf
AfiYet olsun cnm :) bence senin bat daha once cnm 26 falan diye tahmin ediyorum
Canm arkadaşn adetten ne ladar önce hamile kalmş leke fln qelmemişmiinş.canımm
cnm ama ben bgn yumurtladım. 30u bat. sen benden 4 5 gün önce ymurtladın ya demiştin akıntı oldu agrı oldu falan diye.. o sebeple dedim, ben geç kaldım yani.Niye kız önceki ay aynı olduk ya
yumurtlama döneminde birlikte olmamış.o yüzden biliyorum diyor adetine 1 veya 2 gün kala birlikte olmuşlar.lekelenme oldumu sormadım canım ya.adeti geçtikten bayağı sonra testte pozitif çıkmış.o bana birlikte olmayı bırakma dedi.sonra bunları anlattı.C
Canm arkadaşn adetten ne ladar önce hamile kalmş leke fln qelmemişmi
Ha evet Can'ım ağrı olmuştu doğru. Şu an bişey varsa belli olur mu yacnm ama ben bgn yumurtladım. 30u bat. sen benden 4 5 gün önce ymurtladın ya demiştin akıntı oldu agrı oldu falan diye.. o sebeple dedim, ben geç kaldım yani.
Bence 10 gunun var bata belirtiler icin erken gibj :)))Ha evet Can'ım ağrı olmuştu doğru. Şu an bişey varsa belli olur mu ya
Ay bilmiyorum ki ya geçen ay da 10 san başlamıştık hatırlasanaBence 10 gunun var bata belirtiler icin erken gibj :)))
Saol cnm bu ay bende bi deqişiqim ondan sordmyumurtlama döneminde birlikte olmamış.o yüzden biliyorum diyor adetine 1 veya 2 gün kala birlikte olmuşlar.lekelenme oldumu sormadım canım ya.adeti geçtikten bayağı sonra testte pozitif çıkmış.o bana birlikte olmayı bırakma dedi.sonra bunları anlattı.
Kız belki hamilesindir hiç belli olmaz yarn ilk kanda baktır hcg ye sonra alttan muayene olkizlar benim adetim kesik kesik gelio pembe pembe kasiklarim agriyo ama sakir sakirda adet olamiorm neden acaba erken oldum ondanmiki. yarin doktora gitcm sabaha kadar nasil uyucm bilmiormmmm korkudan
hamile olsam niyeadet sancisi olsun kii kafam karisik ciddenKız belki hamilesindir hiç belli olmaz yarn ilk kanda baktır hcg ye sonra alttan muayene ol
olabilir şekerim.. ayy 2 yıllık evliyim sabah hiç olmadı haa
Aynen öyle canım :)inş bebeğin tutunmuşturCnm nereden buldun bunu cok acayip biseymis.. hele ki bugun yumurtlama gunumdu benim icimde boyle seyler mi oldu yani ??ayy icim bi hos oldu.. insallah saglikla olmustur :)
Kız hamilesin işte ne istiyorsun daha yükseliyor hiç mrk etme teste de gitme direk dr.git muayene de bebişi de görürsün belki iyi haberlerini bekliyoruz cnmKizlar nasilsijiz.
Leke adet filan yok bende hala deger yükseliyor mu acaba yaa yatin kan versem mi kiii
Hsg den sonra gebelik çok yüksek ihtimal cnm rahime bir sıvı ile dolduruyorlar oyle bekletiyorlsr seni o sıvı gebeliği kolaylaştırıyor inş hayırlısı olsunslm kızlar ben 3 gün önce hsg çektirdim.dr 2 ay süre verdi hamile kalmam için.olmazsa gel dedi.beklemedeyim.inş.bu ay olur.
ben hic sabah denememistim. yaklasik 9 aydir deniyoruz. bu ay sabah deniycez bakalim insallah hayirlisiyla tutarBirde kızlar yumurtlamanın sabahında ki ilişki çok verimli oluyormuş spermler dinlenmiş ve çok hareketli oluyorlarmış :)ilk bebek denememde sabah ilişkisi ile hamile kalmıştım oğlumla ve tek seferde :)denemeye değer bu ayımız es geçerse obur ay sabahları değerlendirmeye almak gerek
Senin testler yanlis degil demekki tatlim adetin de sokulmuyor ve agrin varsa kimyasal gebelik buyuk ihtimalle yasakis biri olarak bunu söyleyebilirim canim. Zaten.doktora gittiginde durumlari anlattiginda kan ister senden canim. Git bakalım ne diyecek.hamile olsam niyeadet sancisi olsun kii kafam karisik ciddenyarin doktora dicem zaten bakalim.ne olck.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?