canm 29 ekim 11. gunumdu satin baslangicindan itibaren. ogun yumurtaliklarim cok agriyodu oyle boyle degil ogun olmadi. ertesi. 30 ve 31 ekim iliski oldu. 14. gun oldu iliski geceli. dun ve bugun cikmaya basladi cizgiler ama ben inanmiorm yanlis bu testler hemen cikmadi zaten yarim saat icin de belirio.Canım simdi iliskinin üzerinden kac gun gecti ve silik cizgiyi görmeye basladin ?
canm 29 ekim 11. gunumdu satin baslangicindan itibaren. ogun yumurtaliklarim cok agriyodu oyle boyle degil ogun olmadi. ertesi. 30 ve 31 ekim iliski oldu. 14. gun oldu iliski geceli. dun ve bugun cikmaya basladi cizgiler ama ben inanmiorm yanlis bu testler hemen cikmadi zaten yarim saat icin de belirio.[/QUOT
Yumurta liklarinda agri olduysa sen bence o dönem yumurtladin canım zaten sonraki 2 gunude degerlendirmissin olmaması için bir neden yok bence. Ayrica bu testlerin daha once boyle silikte olsa çıkıyor muydu. Cikmiyorsa Şayet bence icinde minicik bir sey var
Canım benim inşallah bebegin dir o ağrılarının nedeni. Çünkü sende biliyorsundur ki gebelik ile âdet belirtileri aynı olabiliyor. Hatta âdet sancısı cekip gebe olan cok var hergün okuyoruz buralardaay bilmiorm cnm yaa erken gebelik testide degil hani bunlar. kafam cok karisik. adet olck gibi sancilarim var zaten korkuormaltaylimm
Burdayim sekerim. Kiz sen hamismisin yoksa :)))@merveaydincicekkokusu altaylimm nerdesinizzz kizlarrr ozledim vallahiiii sohbetiniziiiiiiii canim sklyooo benim bi ilgilenin bacinizlaaaa hu huuuuu
Cnm anladigim kadariyla yumurtlamanin hemen arkasindan iliski olmus iste. Az iliski olmus ama yumurtaliklarinin agrimasndan sonra olmus demekki yumurtlamissin denk gelmis. Insallah boyledircanm 29 ekim 11. gunumdu satin baslangicindan itibaren. ogun yumurtaliklarim cok agriyodu oyle boyle degil ogun olmadi. ertesi. 30 ve 31 ekim iliski oldu. 14. gun oldu iliski geceli. dun ve bugun cikmaya basladi cizgiler ama ben inanmiorm yanlis bu testler hemen cikmadi zaten yarim saat icin de belirio.
insallah canim denk gelmistir her iste vardir bi hayir. sizde durumlar nasl yumurtlamadin mi daha :)Cnm anladigim kadariyla yumurtlamanin hemen arkasindan iliski olmus iste. Az iliski olmus ama yumurtaliklarinin agrimasndan sonra olmus demekki yumurtlamissin denk gelmis. Insallah boyledir
Kız deli ne yok diyip duruyon varya işte ikinci çizqi qününe daha olmasına raqmen var hemde yarın ilk idrarınla qene yap eqer qene böyle çıkarsa qit kan ver hemenn. Ayy çok merak ettin inşallah vardır cnm sen ümitlenme ama yok olmaz diyipte durma Allahın işi belli olmaz hadi inşallahinsallah canim denk gelmistir her iste vardir bi hayir. sizde durumlar nasl yumurtlamadin mi daha :)
Canm sende yarın ilk idrarınla yap testi bize resim atKızlar eve gelirken bitane test aldim çantada duruyo sakliyom
ilk drarimla yapmadim canim ogleden sonra yaptim ama yok cizgi ya testin kendin cizgisi o.zten 6 tane testim kaldin yaaa hepsini kullanmisim masallah banaaKız deli ne yok diyip duruyon varya işte ikinci çizqi qününe daha olmasına raqmen var hemde yarın ilk idrarınla qene yap eqer qene böyle çıkarsa qit kan ver hemenn. Ayy çok merak ettin inşallah vardır cnm sen ümitlenme ama yok olmaz diyipte durma Allahın işi belli olmaz hadi inşallah
benim goz bebeklerim sabah baktigimda buyumustu ooda yeni kalktigimdan sanirim gozbebekleri buyuyormus hamilelikte canim kirpiklerim hep birbirine karisik oyuzden anlayamamBat ı yakın olanlar bir bakın bakayım kirpikleriniz karismismi :)))))
Benim bat bugunde canim kirpiklerimde rimel var anlayamam :))Bat ı yakın olanlar bir bakın bakayım kirpikleriniz karismismi :)))))
bence sen adet olmicn canimm icmden oyle gecti valla :))) oglusuna kardes geliyor hadi insallahMinesuu cizgi var canim hergun uapoyorsun zaten git gide koyulasir muhtemelen :) hadi hayirlisi olsun. Bende adet olmadim yihhuuu ama ya olursam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?