- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Haa haaa evet sonunda :)))))))Ayy ne deqişiikkk
Beklenen qün qeldi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haa haaa evet sonunda :)))))))Ayy ne deqişiikkk
Beklenen qün qeldi yani
Ayyy gelmesinde zatenTünaydın kızlar benm adet daha qelmemiş ama dün ilişkide kasıklarmda batmalar oldu son 3 qün kaldı
Canm sorması ayıp sen onun neresine işiyon yokki işencek bi yerHaa haaa evet sonunda :)))))))
İnşallah qelmez cnm bi qidiyo aqrı bi yoqun şekilde qeri qeliyo deqişik ama kasıklarmda hep var bi sancı bakalım ya beklemede kalim ben :)Ayyy gelmesinde zaten
İnşallah qelmez cnm bi qidiyo aqrı bi yoqun şekilde qeri qeliyo deqişik ama kasıklarmda hep var bi sancı bakalım ya beklemede kalim ben :)Ayyy gelmesinde zaten
Kız ucuna her test sırasında yeni cubuk takiyorsun. Idrari 15 saniye tutuyorsun sonra 5 dak. Sonra ekranda sonuc çıkıyorCanm sorması ayıp sen onun neresine işiyon yokki işencek bi yer
Ayy ne deqişikk şeyler var yaKız ucuna her test sırasında yeni cubuk takiyorsun. Idrari 15 saniye tutuyorsun sonra 5 dak. Sonra ekranda sonuc çıkıyor
Ayy yapacakmisin bizede hbr verKızlar biriniz bana qebelik testi yollasın
Başladınmi cnm kullanmayaBen varım canım
tebrikler canimmmm hadi hayirli olsunnnn kacinci gunundesin ve dongun nekadar suruyorduCanım yumurtlama gününü buldugunda resim at demistin buldum sonunda :)))) Annesiym
Eki Görüntüle 1686354
2 3 gune geliyor canimmMinesu cum internettn sipariş vernce ne zmn qeliyo
Gidip alabilsem yapcamda cnm qidemedm buqnAyy yapacakmisin bizede hbr ver
O zmna alırım ben ztn :)2 3 gune geliyor canimm
Evet canım bu ay deniyorum ilk kez zatenBaşladınmi cnm kullanmaya
Bugün 16. Gün canım. Normalde 29 gunde bir olurdum. Ilk kez gecen ay 32. Gunde oldum. Bu ay nasil olur bilmiyorumtebrikler canimmmm hadi hayirli olsunnnn kacinci gunundesin ve dongun nekadar suruyordu
Benimki clearblue canım. Ama gg de daha uygunlari var sanırım.Hangi marka ovulasyon testi kullanıyosunuz kızlar?