Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 3 qünüm kaldı cnm. Ne çıkması adet qeçtikten sonra bile çıkmayan var o belli olmazRegl 5 ve 4 gun kala idrar testi yaptim ama negatif moralim bozuldu açıkçası ama cikmayadabilir sonuçta demi herkes cikardi diyo bu ayda stres yapmak istemiyorum bugun 3 gunum kaldi
Ayy ewet yaa kimseler yokKızçelerrr bu ne durqunluk bi sirkelenin buraya qelin
Ben bugün dayanamadım test yaptım çıkmadı daha bir hafta var adetime ama napiyim dayanamadım iştebata son 8 gunnnnn
ben hergun 2 kere yapiom testBen bugün dayanamadım test yaptım çıkmadı daha bir hafta var adetime ama napiyim dayanamadım işte
Kız testin çoksa bana yollaben hergun 2 kere yapiom test
yollayim canm ben de cok yapip duruyorum her gun yeme icme gibi bisiy oldu ben de aliskanlik canim skldikca test yapiorm :) sen daha alamadin mi testini. var mi bi belirtiKız testin çoksa bana yolla
birazdan misafirlerim gelcz yaa cok yoruldummm bati bekliorm canimm hic binyerimde agrimiyor keske hamile olsammBugün kimsenin anlatacak paylasacak soru soracak bir şeyi yok galiba Nerdeeeee bu millet yahuuu
Adet belirtileri bazn qeliyo qidiyo onun dışında kasık batmaları yorqunlk halsizlik mide bulantısı var ama onlarda devamlı deql ara ara oluyo.yollayim canm ben de cok yapip duruyorum her gun yeme icme gibi bisiy oldu ben de aliskanlik canim skldikca test yapiorm :) sen daha alamadin mi testini. var mi bi belirti
anladim canm insallahhh hamilesindirrrrr imsallahhhhhhhhhhh. bizim evin dibinde 5 tane eczane var gel alalim :)Adet belirtileri bazn qeliyo qidiyo onun dışında kasık batmaları yorqunlk halsizlik mide bulantısı var ama onlarda devamlı deql ara ara oluyo.
Alamadm cnm qörümcemin çocuqu bendeydi buqün oda daha küçük bi yaşında çıkamadm o yüzden yarnda müsafirim var cumartesi alabilirsm alcam alamassam pazara kaldı. Uzak ya eczane
Ayyy herkez yoğun maşallahbirazdan misafirlerim gelcz yaa cok yoruldummm bati bekliorm canimm hic binyerimde agrimiyor keske hamile olsamm
İnşallahh canım benle beraber hepinizde hamilesinizdir inşallaahhhanladim canm insallahhh hamilesindirrrrr imsallahhhhhhhhhhh. bizim evin dibinde 5 tane eczane var gel alalim :)
Benimde misafirim var arada kaçamak yapıp bakıyormAyyy herkez yoğun maşallah
Cnm yumurtlamissin tebrik ederim ben de bazi belirtiler hissettim ama emin degilim aksam test yapicam.. umarim olmustur bende de bisiylerBugün 16. Gün canım. Normalde 29 gunde bir olurdum. Ilk kez gecen ay 32. Gunde oldum. Bu ay nasil olur bilmiyorum
Cnm evde degildim eve donuyorum ben kafamda deli sorular dua edip duruyorm ins yumurtlama yakindir diye :) sen napiyosun nasilsinİyi akşamlar bayanlar :)ne yapıosunuz bakalım