- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
Ben de yaaa.. ama yapcak bisey yokewt cnm labquic benimkide bende topli halde aldim. bitti bitacek. yatay cizgi cikyo evet cnm. guvenemedim bu testte ben nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yaaa.. ama yapcak bisey yokewt cnm labquic benimkide bende topli halde aldim. bitti bitacek. yatay cizgi cikyo evet cnm. guvenemedim bu testte ben nedense
Kızlar sol kasıqım acayip batıyo ya bıçak batırıyolar sanki öyle bi batma deqişik ikilemde kalmaktan bıktım valla şu adet qelcekse qelsin artk ama adet deqilse çekmeye razıyım valla yeterki qelsin bebişim
cnm test yapsana sen bi ben de mrklandimKızlar sol kasıqım acayip batıyo ya bıçak batırıyolar sanki öyle bi batma deqişik ikilemde kalmaktan bıktım valla şu adet qelcekse qelsin artk ama adet deqilse bebişi
canim yumurtluyor olabilirsin. bende de olmustu cunku. degerlendirSlm canlar bişey danişcam simdi döngümde 12.ci gündeyim bat 15gün var bugün kasiklarimda şişlik var deyemiyorum bile çok aciyo ve acayip yoğun bi akintim var ayni altima kaçirmiş gibi hissediyorum ☺ günlük ped dayanmiyo bugün. bana noluyo bilen var mi ☺
He tabi degerlendir diyon iyi diyonda durumlarida biliyon simdi adam demez mi noldu senin nazina diye ☺canim yumurtluyor olabilirsin. bende de olmustu cunku. degerlendir
birakin naz yapmayi kizlar naz naz da bie yere kadar. ozledim senide olsun bitsinHe tabi degerlendir diyon iyi diyonda durumlarida biliyon simdi adam demez mi noldu senin nazina diye ☺
Canim teste göre henüz tavuk moduna gecemedimaltaylimm ne durumdasin cnm? benim ovulasyon bugun de negatif..
Kız ben bugün yoğundum ondan giremedim topigebugun topikte durgunluk varr herkes yumurtlama gununde bat yaklasincaa teker teker acaba hamileyim suram agriyi buram agriyo demeye baslicaz
☺ inanmaz kiz ayni sesin kocan gibi buda şüphelenir anlar hemen bişey oldugunu ama bi şansimi deniyim bakalimbirakin naz yapmayi kizlar naz naz da bie yere kadar. ozledim senide olsun bitsin
bosver anlarsa anlasin cakktirma☺ inanmaz kiz ayni sesin kocan gibi buda şüphelenir anlar hemen bişey oldugunu ama bi şansimi deniyim bakalim
anladim canm zaten. yumurtlamamissin daha kacinci gunundesinKız ben bugün yoğundum ondan giremedim topige
Tmm hadi şans dile bana tatlim ii geceler. Sabah görüşürüz ☺bosver anlarsa anlasin cakktirma
Bol sans canim Allah yardimcin olsun iyi gecelerTmm hadi şans dile bana tatlim ii geceler. Sabah görüşürüz ☺
15. Gündü bugün anlamadim gittianladim canm zaten. yumurtlamamissin daha kacinci gunundesin
Yarn qidebilirsm qidip alcam cnm test bu kadar sancıya olmam lazımdı benm şimdiyecnm test yapsana sen bi ben de mrklandim