- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
Naz yapmıyorm cnm hatanı kabul et hak ver özür dile diyorm bu kadar zor mu yaa hiç anlayış yok hiiiçççFazla naz aşık usandırır Canm :) o kadar naz iyi değil bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naz yapmıyorm cnm hatanı kabul et hak ver özür dile diyorm bu kadar zor mu yaa hiç anlayış yok hiiiçççFazla naz aşık usandırır Canm :) o kadar naz iyi değil bence
Cnm belli olmaz örneqimiz var burda iki kere ilişkiyle olmuş inşallah tutunmuştur bebişin hepimiz bu ay o mutlu haberi alalım inşallah benmde son 4 bakalım yarına kadar adet olmassam test alıp yapmayı düşünüyorm yarnbata son 9 gun kaldi ama bunayv3 kez iliski oldu hic umut yok ama merk etmiyorda degilim
ayy bende işte koşturmaktan çok anlamadım bugün .ben bugün pet koydum ya bidee neolur ne olmaz işte kalmayayım diee bendede akıntı var sarımsı gibimİnşallah qelmezler cnm ama bu adet sancısıyla qelmezse kesin hamileym ztn :) sürekli bişeyler akıyo oldm diyorm bakıyorm akıntı
son 4 gun se yarin nasil adet olcnki cnm. yaa benim bebegimmi olck Allahim ya inanamiorm bu ay icin demiorm elbet bigun olckya tabi Allah kismet ederse nasil severim ben onu minigimmm canimmm. atesimde 37.5 lerde son 5 gundurCnm belli olmaz örneqimiz var burda iki kere ilişkiyle olmuş inşallah tutunmuştur bebişin hepimiz bu ay o mutlu haberi alalım inşallah benmde son 4 bakalım yarına kadar adet olmassam test alıp yapmayı düşünüyorm yarn
insallah hamilesindir canim. bat ne zamandi ?ayy bende işte koşturmaktan çok anlamadım bugün .ben bugün pet koydum ya bidee neolur ne olmaz işte kalmayayım diee bendede akıntı var sarımsı gibim
inşallah tatlımm allahım yzüme gülsün bu ay.yarın tatlım bat.gelmez inş.insallah hamilesindir canim. bat ne zamandi ?
İnşallah sende bende tüm isteyenlerde bu ay beklediqine kavuşur cnm adet olmayz inşallah baktm internettn adet sancısıda belirti ama qünüme yakn olunca isternistemez adet olcam diyorm senn qünün ne zmndı cnmayy bende işte koşturmaktan çok anlamadım bugün .ben bugün pet koydum ya bidee neolur ne olmaz işte kalmayayım diee bendede akıntı var sarımsı gibim
Can'ım bebiş istemiyon mu sen :) adet öncesi hamile kalanlar da var biliyo musunNaz yapmıyorm cnm hatanı kabul et hak ver özür dile diyorm bu kadar zor mu yaa hiç anlayış yok hiiiççç
Cnm benim adet belli olmuyo erken qeliyo. Ateşin çok iyi düşmez inşallah böyle kalır bende ateş ölçer yok ölçemiyorm en son annemde ölçtüm 37.9 duson 4 gun se yarin nasil adet olcnki cnm. yaa benim bebegimmi olck Allahim ya inanamiorm bu ay icin demiorm elbet bigun olckya tabi Allah kismet ederse nasil severim ben onu minigimmm canimmm. atesimde 37.5 lerde son 5 gundur
yarın canım benim yarın kesin olmam gerekiyor.dğn vardı sancım ama bugün çok anlamaım akşama yarına allah kerimİnşallah sende bende tüm isteyenlerde bu ay beklediqine kavuşur cnm adet olmayz inşallah baktm internettn adet sancısıda belirti ama qünüme yakn olunca isternistemez adet olcam diyorm senn qünün ne zmndı cnm
benimde yumurtlamadan snra genelde 36,8 lerde.canım sen eminmisin 37,9 çok yüksek bir ateş.Cnm benim adet belli olmuyo erken qeliyo. Ateşin çok iyi düşmez inşallah böyle kalır bende ateş ölçer yok ölçemiyorm en son annemde ölçtüm 37.9 du
yaa bisiy dicem su ates olcer dil altindan olcunce 37.5 koltuk altindan olcumcr 36.7 bu nasil bir mantik aklim almiyo ikilemde kaliorm kafami karistirio yaaCnm benim adet belli olmuyo erken qeliyo. Ateşin çok iyi düşmez inşallah böyle kalır bende ateş ölçer yok ölçemiyorm en son annemde ölçtüm 37.9 du
Kız karpuz kabuqu sokma aklımaa buqün barışırm ztn cnm bende özledm kocamı benmde hoşuma qitmiyo böyle davrabmakta napim yontmaya çalışıyorumCan'ım bebiş istemiyon mu sen :) adet öncesi hamile kalanlar da var biliyo musun
İnşallah olmassın haber ver olmassan test yapcakmısn yarnyarın canım benim yarın kesin olmam gerekiyor.dğn vardı sancım ama bugün çok anlamaım akşama yarına allah kerim
evet tatlım fark çok çıkıyor ama önemli olan dil altı derecesi diye biliyorum.koltuk altını karıştırma senyaa bisiy dicem su ates olcer dil altindan olcunce 37.5 koltuk altindan olcumcr 36.7 bu nasil bir mantik aklim almiyo ikilemde kaliorm kafami karistirio yaa
offf yok ya beklerim bir kaç gün hemen test yapmam.geçen aylarda öyle oldu ki ay 5 gün geçti test yaptım sabahına hastalandım artık cesaet edemiyorum hemen.sonra çok üzülüyorum.sen yapcanmı senin kaç gün kaldı bataİnşallah olmassın haber ver olmassan test yapcakmısn yarn
Evet cnm eminim o qün yanıyodm ztn saçımıda boyatmıştm iyice yandm kötü oldm o qün ölçtüm ztnbenimde yumurtlamadan snra genelde 36,8 lerde.canım sen eminmisin 37,9 çok yüksek bir ateş.
Öyleymiş cnm alttn ölçmwk daha iyiymş amayaa bisiy dicem su ates olcer dil altindan olcunce 37.5 koltuk altindan olcumcr 36.7 bu nasil bir mantik aklim almiyo ikilemde kaliorm kafami karistirio yaa
Yarn 3 qün kalıyo cnm olmassam ya yarn ya da öbür qün yapmayı düşünüyorm benm qünm qeçmez cnm hiç. adet oldm olalı 25 qünde bi oluyorm hatta daha erken olduqu oluyo işte yarn olursam adetm 22 qün sonra qene olmuş olcamofff yok ya beklerim bir kaç gün hemen test yapmam.geçen aylarda öyle oldu ki ay 5 gün geçti test yaptım sabahına hastalandım artık cesaet edemiyorum hemen.sonra çok üzülüyorum.sen yapcanmı senin kaç gün kaldı bata