- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
1 haftadır resmen nefes almaya çalışıyorumkıyamam yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftadır resmen nefes almaya çalışıyorumkıyamam yaa
vicks yokmu sıcak su yap kaseye bir çay kaşığı vicks koy karştır çıkan buharda 2-3 dakika yüzünü tut açılırsın bide ayakla topuk bölgr aralığına vicks sür çorap giy bi kaç gün yap bunu bişeyin kalmaz1 haftadır resmen nefes almaya çalışıyorum
allerjik tatlım bikaç dk açıyor ama sonra yine aynı oluyor ilaç kullansam 3 güne geçer ama antihistaminik kullanmak istemiyorumvicks yokmu sıcak su yap kaseye bir çay kaşığı vicks koy karştır çıkan buharda 2-3 dakika yüzünü tut açılırsın bide ayakla topuk bölgr aralığına vicks sür çorap giy bi kaç gün yap bunu bişeyin kalmaz
haırr gelmesinlerr cnmİnşallah canm ama sanmıyorm baya adet sancm var qeldi qelcwk
naneli şeker ye bak oda açar iiyi gelirallerjik tatlım bikaç dk açıyor ama sonra yine aynı oluyor ilaç kullansam 3 güne geçer ama antihistaminik kullanmak istemiyorum
İnşallah qelmezler cnm ama bu adet sancısıyla qelmezse kesin hamileym ztn :) sürekli bişeyler akıyo oldm diyorm bakıyorm akıntıhaırr gelmesinlerr cnm
Kullanma ztn cnm qebelik varsa bideallerjik tatlım bikaç dk açıyor ama sonra yine aynı oluyor ilaç kullansam 3 güne geçer ama antihistaminik kullanmak istemiyorum
Yok tatlım gebelik ama korunmuyoruz onun için kullanmıyorumKullanma ztn cnm qebelik varsa bide
Yok kuzum ya açılmaznaneli şeker ye bak oda açar iiyi gelir
bştanem biraz rahatlatır arkadşımda alerjik rahatsız olduğu zmn naneli şeker yiyioduYok kuzum ya açılmaz
İş çıkışı alım ozaman deniyim kilolarıma kilo katayım şekerle :)bştanem biraz rahatlatır arkadşımda alerjik rahatsız olduğu zmn naneli şeker yiyiodu
Yok cnm daha barışmadk dün qene yanaşmalar oldu hiç k.bakma dedim ilk bi özür dilicek hiçbişe yokmuş qibi davranınca affetcemi sanıyo affedemeeemmmAnnesiym kocanla baristin mi kizzzz
Yani cnm bilmeden kullanma nolur nolmazYok tatlım gebelik ama korunmuyoruz onun için kullanmıyorum
ne inat varmisss kiz sendeee adami kuruttun resmenYok cnm daha barışmadk dün qene yanaşmalar oldu hiç k.bakma dedim ilk bi özür dilicek hiçbişe yokmuş qibi davranınca affetcemi sanıyo affedemeeemmm
kuzum bnm yaaaİş çıkışı alım ozaman deniyim kilolarıma kilo katayım şekerle :)
Ben kurucama o kurusun dün oda diyo ne inat var sende diye dedim sen yaptın senin elinde bide buqün adet olursam bi beş qün daha beklicekkk huuuhuuuuu çıldırcaaakkkne inat varmisss kiz sendeee adami kuruttun resmen
ayy alemsin kizz vallahiii gerci bazen hakediolar fazlasiylaaaBen kurucama o kurusun dün oda diyo ne inat var sende diye dedim sen yaptın senin elinde bide buqün adet olursam bi beş qün daha beklicekkk huuuhuuuuu çıldırcaaakkk
Fazla naz aşık usandırır Canm :) o kadar naz iyi değil benceBen kurucama o kurusun dün oda diyo ne inat var sende diye dedim sen yaptın senin elinde bide buqün adet olursam bi beş qün daha beklicekkk huuuhuuuuu çıldırcaaakkk
Aynen cnm emin ol hakediyolar erkekler hiç anlamıyo kadınlarıayy alemsin kizz vallahiii gerci bazen hakediolar fazlasiylaaa