- 10 Nisan 2011
- 95
- 26
Kızlar ilişkiden bir hafta sonra idrar testinde gebelik çıkan var mı ? Yada çıkar mı ?
Çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ilişkiden bir hafta sonra idrar testinde gebelik çıkan var mı ? Yada çıkar mı ?
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımİnşallah kucağına alırsın bebişini
sen bir gorunup bir yok oluon heee insallah olmassin beklemede kalKizlar cuma beklenen adet tarihm son 2 :) heyecan var bende yaa ama bilmiyorum bi yandan adetim gelcek gibi ama bi yandan da var gibi geliyor
Cnm seninle ayniyiz benimde 1gunum kaldi birlikte bekleyelim inş pozitif sonuçlar alirizzKizlar cuma beklenen adet tarihm son 2 :) heyecan var bende yaa ama bilmiyorum bi yandan adetim gelcek gibi ama bi yandan da var gibi geliyor
canim yapsana test 5 gun gecmis neyi bekliyosun ki korkunun acele faydasi yok insallah pozitifi gorursun. bize de haber ettKızlar benim de adetim 5 gün gecikti, acaba hamilemiyim ki , korkuyorum test yapmaya
Ayy inşallah yaaagecen ay hepimiz teker teker adet haberini aldik :) insallah bu ay teker teker hamilelik haberini alirizzz
Eşim üzüleceğim diye cuma yı beklememi istiyor , çok heycanlıyım ya, stres oldumcanim yapsana test 5 gun gecmis neyi bekliyosun ki korkunun acele faydasi yok insallah pozitifi gorursun. bize de haber ett
canim.iliski durumunda neden bekar yaziyo :)Eşim üzüleceğim diye cuma yı beklememi istiyor , çok heycanlıyım ya, stres oldum
hic boyle gecikmismiydi peki. ee 5 gun gecmis mutlaka vardir bebis Allah gonlune gore versinEşim üzüleceğim diye cuma yı beklememi istiyor , çok heycanlıyım ya, stres oldum
Normalde çok düzenli adet olurum ama şimdiye kadar toplasan iki üç kez gecikme oldu, en uzunu da beş günlük bir gecikmeydi, o yüzden test yapmaya korkuyorumhic boyle gecikmismiydi peki. ee 5 gun gecmis mutlaka vardir bebis Allah gonlune gore versin
Ama belirtiler bu ay sanki biraz değişik öncekilere benzemiyorNormalde çok düzenli adet olurum ama şimdiye kadar toplasan iki üç kez gecikme oldu, en uzunu da beş günlük bir gecikmeydi, o yüzden test yapmaya korkuyorum
Kızlar benim de adetim 5 gün gecikti, acaba hamilemiyim ki , korkuyorum test yapmaya
Yaa bilemedim, cumaya kadar beklesem miTest yapmalısın bence
Yaa bilemedim, cumaya kadar beklesem mi