Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Bu arada dualarim isteyen herkesle

Baya adet olucak gibi hissediyodum ben o yuzden hamile oldugumdan suphelenmistim . Bnm en onemli belirtim gogus hasssasiyetim cok artmisti .
göğüs hassasiyeti ne ya. yani nasıl bişiy ki o. acı mı oluyor ağrı mı yoksa huylanmak gibi bişi mi. merakımdan soruyorum :KK22:

göğüs hassasiyeti ne ya. yani nasıl bişiy ki o. acı mı oluyor ağrı mı yoksa huylanmak gibi bişi mi. merakımdan soruyorum :KK22:
Maalesef ben bu belirtileri her ay yaşıyorum. Tam bir hafta öncesinde göğüsler çok fena acımaya başlıyor. Özellikle uçları. Giyinirken bile zorlanıyorum. O yüzden üç aydır belirti var sanıyorum ama olmuyor

Maalesef ben bu belirtileri her ay yaşıyorum. Tam bir hafta öncesinde göğüsler çok fena acımaya başlıyor. Özellikle uçları. Giyinirken bile zorlanıyorum. O yüzden üç aydır belirti var sanıyorum ama olmuyor
hiç bu zamana kadar böyle acı sızı gibi bişey hissetmedim sanırım. son 1 haftadır ben göğüslerimden huylanıyorum, öyle bişey sandım hassasiyet deyince. dokunmuyorum, dokunmak istemiyorum, dokundurmakda istemiyorum :oops: kendiliğinden böle oldu :KK22:

Canım bugün yedi aydır hamile kalmaya çalışan bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. O da çok korkmuş olmuyor diye doktorlara gitmiş ama bir vakti zamanı var demek ki.
Bir yıl içinde kalırsın inşallah. Ama insan acele ediyor işte. Ben artık boş vermeye karar verdim. Bebiş için açık miyom ameliyatı oldum ve hâlâ ağrısını çekiyorum. Bebeğim olmuyorsa bile tedavi ile tüp bebek ile sahip olurum inşallah. Bu mücadelenin peşini bırakacak değilim yani. Gerisini Allah'a bıraktım. En güzel vakitte olacağına inanıyorum.
Ayyy ne güzel inşallah sağlıkla kucağına da alır arkadasin darısı bizlere inşallah ben de takmamak için saçma sapan kandiriyorum kendimi rahat tatile giderim hem fln diye ama gerçek öyle olmadığı için bi işe yaramiyo :)

Kızlar adet günüme 4 gün falan var, sizce test yapmalı mıyım? belirtim var mı yok mu bilmiyorum artık o kadar çok düşündüm ki :110:ufak bişi olsa aha belirti demekten kendimi usandırdım sanırım. :KK48:

Merhaba,
Kızlar ben de durumumu paylaşmak istiyorum sizinle.. Son adetimi 30 Martta oldum. O gün bu gündür ne gelen var ne de giden.. O dönemde korunuyorduk bu yüzden hamile olma ihtimalim yoktur diyordum.. Sonra 7 Mayıstan beri de korunmayı bıraktık.. Ne oluyor anlamıyorum ama hamile değilim.. Ne adet oluyorum ne de hamile kalıyorum.. kısacası ne oluyor gerçekten bilmiyorum.. Sadece stres oluyorum hepsi bu..Sanki adet olamadan hamile kalamayacakmışım gibi geliyor.. Yumurtlama dönemi böyle bir durumda belirlenebilir mi? Yumurtlama testleri bu durumda etki eder mi? Şimdiye kadar çok şükür hiç bir rahatsızlığım yoktu.. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum.. Mantıklı bir açıklaması olan var mı acaba???:mad:

Ne kadar güzel aynı şehirdeyiz Hoppa doktora gidiyor musun?? önerebileceğin biri var mı?? bir kaç ay önce gittim bir doktor vardı oda istifa etmiş benim şansıma :110:
ben buraya evlendiğim için Uşak'tan geldim. Eşim buralıydıda. hep doktorlarım uşak'ta kaldı. Ben diyabet olduğum için hassasiyet biraz daha fazla bende. Şimdilik özel medline hastanesinde endokrin uzmanı banu öztürk ceylan ve kadın doğum Olcay hanıma gittim, memnun kaldım ikisindende.
Ünv. hastanesinde Emre Zafer'i önerenler oldu işyerimde bikaç kez mesela. ama gitme fırsatım olmadı.
Gebelik gerçekleşse daha farklı olacak gözlemlerim eminim. yine olcak yanıma giderim, memnun kalmazsam değiştiririm diye düşünüyorum.

ben buraya evlendiğim için Uşak'tan geldim. Eşim buralıydıda. hep doktorlarım uşak'ta kaldı. Ben diyabet olduğum için hassasiyet biraz daha fazla bende. Şimdilik özel medline hastanesinde endokrin uzmanı banu öztürk ceylan ve kadın doğum Olcay hanıma gittim, memnun kaldım ikisindende.
Ünv. hastanesinde Emre Zafer'i önerenler oldu işyerimde bikaç kez mesela. ama gitme fırsatım olmadı.
Gebelik gerçekleşse daha farklı olacak gözlemlerim eminim. yine olcak yanıma giderim, memnun kalmazsam değiştiririm diye düşünüyorum.
Evet duydum onları benimde diyabetim var canım maalesef :KK43: ama şuan normale döndü gibi hayırlısı.. Ağustos gibi kendi imkanlarımızla kürlerle hamile kalmayı deniyoruz olmazsa öyle gidicez eşimle.. o yüzden şimdiden iyi bir doktor araştırıyorum.. Saol önerin için canım :KK66:

3aydir deniyoruz bizde.her ay esimde bende hamileyim zannediyoruz.hamilelik belirtileriyle adet belirtileri cok yakin oldugu icin (veya ben kendimi kandiriyorum)anlayamiyoruz.esim hamileymisim gibi yedirip iciriyo manyaga donduk anlicaginiz.bu ay da denicem bakalim hayirlisi adetim yeni bitti

Evet duydum onları benimde diyabetim var canım maalesef :KK43: ama şuan normale döndü gibi hayırlısı.. Ağustos gibi kendi imkanlarımızla kürlerle hamile kalmayı deniyoruz olmazsa öyle gidicez eşimle.. o yüzden şimdiden iyi bir doktor araştırıyorum.. Saol önerin için canım :KK66:
Aaaa çok şaşırdım sende de mi vaarr.. ben nerdeyse 8 yıldır tip1'im.. Sen?

Aaaa çok şaşırdım sende de mi vaarr.. ben nerdeyse 8 yıldır tip1'im.. Sen?
Bizim aileden gelen birşey sülalenin hemen hepsinde var ben 25 yaşındayım 6 aydır biliyorum olduğumu çünkü evlendikten kısa süre sonra kilo aldım hareketlilik azaldı.. Galiba bizim ki tip 2 diyabet..

Allah askina banada biriai cevap atsin artik. Ben esimle 20 mayista birlikte oldum. Adetime 1 hafta vardi 24 saat sonra ertesi gun hapi kullandim. 1 hafta sonra yani adet zamanimda 1 saatlik pihtili kanamam oldu. Sonra bitti. Kanama bittikten 1 hafta sonrada yani bugun sabah kan testi yaptirdim. Sonuc 0.0 cikti. Benim anlamadigim bu sonuca gore hamile degilim ama internette arastirdim 0.0 cikanlar hamile olabiliyormus. Hormonlar sonradan yukselebiliyormus. Simdi benim hanile olabilme ihtimalim varmii??

Allah askina banada biriai cevap atsin artik. Ben esimle 20 mayista birlikte oldum. Adetime 1 hafta vardi 24 saat sonra ertesi gun hapi kullandim. 1 hafta sonra yani adet zamanimda 1 saatlik pihtili kanamam oldu. Sonra bitti. Kanama bittikten 1 hafta sonrada yani bugun sabah kan testi yaptirdim. Sonuc 0.0 cikti. Benim anlamadigim bu sonuca gore hamile degilim ama internette arastirdim 0.0 cikanlar hamile olabiliyormus. Hormonlar sonradan yukselebiliyormus. Simdi benim hanile olabilme ihtimalim varmii??
ihtimal. garip bi şekilde oladabilir olmayadabilir. tekrar testte fayda var bence, bide aldığınız ilaçda adet düzeninizi bozmuş olabilir belki.

Bizim aileden gelen birşey sülalenin hemen hepsinde var ben 25 yaşındayım 6 aydır biliyorum olduğumu çünkü evlendikten kısa süre sonra kilo aldım hareketlilik azaldı.. Galiba bizim ki tip 2 diyabet..
anladım. benimde anne tarafında çoğunlukta. hayırlısı olsun bakalım. :KK3:

ihtimal. garip bi şekilde oladabilir olmayadabilir. tekrar testte fayda var bence, bide aldığınız ilaçda adet düzeninizi bozmuş olabilir belki.
Peki bu 0.0 çıkmasi normal mi. Yani 0.5 felan cikardi da 0.0 ilk defa goruyorum. Bu arada cok tesekkur ederim cevap attigin icin

Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı. Göğüslerim beş altı gün önce acımaya başlardı. Bu sefer on bir gün önce acımaya başladı. Ama umutlanmak istemiyorum çünkü üç ay da umutlarım suya düştü. Üç ay daha olmazsa direkt rahim filmi isteyeceğim :KK43: :KK43:

X