- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi cheesecake-im
Hb ins hamilelik öncesi veririzHoşgeldin canim
Hosgeldin canim
Olur tatlim yaparim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hb ins hamilelik öncesi veririzHoşgeldin canim
Hosgeldin canim
Olur tatlim yaparim
Tartım yok ki kuzum :/
Insllah canim ❤Hb ins hamilelik öncesi veririz
Metren varsa ölçü alabilirsin kuzumTartım yok ki kuzum :/
Tamam canım insAllah bildiririm
Oda yok:/Metren varsa ölçü alabilirsin kuzum
Canin sağolsun ❤ o zman arada bir eczaneden tartilirsin yada bir tartı temin edebilirsin canimOda yok:/
Yarın eczanede tartılabilirim canım ama anca öğlendeCanin sağolsun ❤ o zman arada bir eczaneden tartilirsin yada bir tartı temin edebilirsin canim
Tamam tatlimmm olur o daYarın eczanede tartılabilirim canım ama anca öğlende
Bende adet oldum ve hiç dikkat etmedim artı çıkmazsam iyi olur.Bu hafta cok dikkat edemedim hem misafirim vardi hem misafirlige gittim biraz da gezdim
Yok canım daha belli degil bakalım belli olsun bir. Ama hamiş olsam da dikkat etmem gerek hic kilo almamam gerek malum kilom ortada
Geçmiş olsun canım ya. Enfeksiyon insanı çok yıpratıyor. Bende sürekli enfeksiyon kaparımGünaydın kızlar nasılsınız? Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı sanırım biraz yüksek olduğu için böbreklerime vuruyor . Yememe içmeme dikkat ediyorum en son tabi geçen hafta 88.2 çıkmıştım .cheesecake-im
Kusura bakmayın pek giremedim
![]()
Çok teşekkür ederim canımm cidden hele böbreğime vurmasıGeçmiş olsun canım ya. Enfeksiyon insanı çok yıpratıyor. Bende sürekli enfeksiyon kaparım
Canım bana da çok oluyordu çözümü kuru dutta buldum. Hergün yiyorum biraz yada kaynatıp suyunu içiyorum arada. Tabi şekerin yoksa. İstersen netten araştır baya iyi yorumlar var.Çok teşekkür ederim canımm cidden hele böbreğime vurmasısinir bozucu oluyor
Hb cnmYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
adet öncesi ve adetliyken çıkan sonuclar doğru olmuyor kuzum adetın bıtınce tartılsan daha doğru çıkarKizlar sabah ac tartildim 89.5 çıktım ya kilo aldım ya da adet öncesi olduğu icin bilmiom qma böyle giris yapayim