• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

günaydın kızlar ben dun evımde kalmadıgım ıcın bu sabah tartılamadım :) ben hedef hedef ılerlemeye alıştıgım ıcın persembeden persembeye yazılacagını unuttum hedefıme gelınce acıklarım dıye dusundum yanlış düşünmüşüm :D yarın sabah bir aksılık olmazsa tartılıp güncel kilomu kamuya acıklayacağım :D

Bu hafta cok dikkat edemedim hem misafirim vardi hem misafirlige gittim biraz da gezdim :KK43:

Yok canım daha belli degil bakalım belli olsun bir. Ama hamiş olsam da dikkat etmem gerek hic kilo almamam gerek malum kilom ortada
Bende adet oldum ve hiç dikkat etmedim artı çıkmazsam iyi olur.
Canım Rabbım gönlüne göre versin inşallah . Öyle tabi dikkatli olmak lazım

Günaydın kızlar nasılsınız? Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı sanırım biraz yüksek olduğu için böbreklerime vuruyor . Yememe içmeme dikkat ediyorum en son tabi geçen hafta 88.2 çıkmıştım . cheesecake-im cheesecake-im ❤️Kusura bakmayın pek giremedim :dua:
Geçmiş olsun canım ya. Enfeksiyon insanı çok yıpratıyor. Bende sürekli enfeksiyon kaparım

Çok teşekkür ederim canımm cidden hele böbreğime vurması :KK43: sinir bozucu oluyor
Canım bana da çok oluyordu çözümü kuru dutta buldum. Hergün yiyorum biraz yada kaynatıp suyunu içiyorum arada. Tabi şekerin yoksa. İstersen netten araştır baya iyi yorumlar var.

Back