- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
Caydin ben kırmızı kart gördüm bugün işleyebilirsin tabloya inşallah önümüzdeki ay olurbat 5 mart
yok canim ya prolktin kan testi cok yuksek cikinca emara gonderiyorlar.. Sende hormonlar iyiydi yanlis hatirlamiyorsam, Cnm belkide sinuzit vardir hos belki norml bi bas agrisidir.. Uykuma doyup kalktigim halde bas agrisiyla uyaniyordumm sende cok cok sikayetciysenn doktora git cnm ihmal etme
kızlar nasılsınızzzzz isyancım caydin nasılsınnnnnızzz artık evli olarak aranızdayım 5 gündür calısyoz hergün söylemesi ayıp bebiş içinnolcak cok merak ediyorum :2::2:
günaydın kıslarrr....
nasılsınız?
ben dün akşam doktora gittim ve yumurtalar çatlamış.
şimdi bugün son çalışma olacak.
sonra da bekle ki 21 şubat gelsin :18:
Gözün aydın canım... Çok sevindim senin adına güzelce çalışSonra da bol bol yat ki ulaşsın spoşlar sonra da gelsin bebeişlerrr
sağol cnm.
çalışmadan sonra yatmak mahvediyor zaten.
o yüzden genelde gece yatmadan önce çalışma oluyo,sonra uyuyorum.
sabah ezan okunmadan da kalkıp banyo yapıorum.
böyle oldu mu ödev gibi oluo,zorunluluk gibi sanki.
diğer normal günlerden çok farklı oluo,soğuk oluo insan.
Evet yaaa keşke umursamasak ama olmuyor.. Ben ilk denememde enfeksiyon olduğum için fazla yatamıyorum en fazla 1 veya 2 saat sonra kalkıyorumMühim olan ödev olmasından çıkartmak ama nerdeeee
Günaydınn canımmm oohh neler neler... Çakşır otu kökü suyu
Amminn inşallahhh
Canım bence vakit kaybetme git takibe başlasınlar.. Vakit nakittir
Hımmm anladım canım sağol bende yapim kocişie
Hamiş kalır kalmaz ordayız
Canım benim hep iyi ol kötü düşünme kısmet.. Allahım alnımıza ne yazdıysa o Gİt güzelce muayeneni ol ama yine de kafana takma
Bugün kimsecikler yok burdaaa
ben burdayım canım kafam pek karışık yine kırmızı kart gördüm ve artık tamamen bırakmak istiyorum düşünmeyi gün saymayı hayal kurmayı ümit etmeyi... kendimi telkin etme günüm bugün, hiç çocuk istemiyoruz biz aslında, oluruna bıraktık herşeyidelirdim galibaaa yapacam başaracam takmamayı başaracam biliyorum herşey benim elimde... eninde sonunda olacak
kızlar nasılsınızzzzz isyancım caydin nasılsınnnnnızzz artık evli olarak aranızdayım 5 gündür calısyoz hergün söylemesi ayıp bebiş içinnolcak cok merak ediyorum :2::2:
Hayırlısı olsun kuzum sakın üzme canını.. Böyle nasipmiş.. Sağlıklı olsunda
Allaha şükür iyi canım.. Daha önce emar da çektirmiştim.. Gerçi bende migren var birde devamlı iş nedeniyle pc karşısında olunca gözler yoruluyortabii..
İyiyiz canım seni sormalı taze gelinOhh ohh bereketli olsun gelsin bebişlleeerrr
Ohhh bugun mikmik varrrgünaydın kıslarrr....
nasılsınız?
ben dün akşam doktora gittim ve yumurtalar çatlamış.
şimdi bugün son çalışma olacak.
sonra da bekle ki 21 şubat gelsin :18:
Eşin için cok gecmis olsun canimkızlarrr ben geldimmmeşim burundan ameliyat olacak 2 hafta içerisinde..çok fazla et varmış ve kemik epriliği varmış...
bugün bende göründüm o dediğim doktora..
yumurta tembelliği varmış bende...adam doğru düzgün USG ile bakmadı bile hormın testlerin herşeyi gösterio dedi..pko var dedi..
serephone ve tarlusal diye bir ilaç verdi..
3 ay kullan bu 3 ay içinde hamile kalmazsan başka tedaviye başlıcaz dedi..
bilmiyorum ben doktordan birşey anlamadım..
ama hastanede herkez çok övüyor..
az önce arkadaşımda dedi benim ikizlerimi başka doktor biri dış gebelik diye alcaktı dedi..ali acarı çağırdılar doktor 2 dk bile bakmadı USG de bunlar ikiz bebek nasıl anlayamadınız diye benim doktoruma kızdı yanumda dedi..
sakın bırakma o doktoru çok uzman o yüzden herşeyi net görebiliyor anında dedi ne sölerse yap onu dedi..
internetttede okudum çok övüyorlar ilgisi az dio ama bilgisi çok fazla dio..
daha önceki gittiğim dojktorlar ilgili ama bilgili değildi..
neyse bakalım 3 aylık tedaviye girdim kızlar..
şimdi işe dönmem lazım öpüldünüzz
merhaba , aaminnn amin hepimiz dualrı kabul olsunmerhaba kızlar cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Eşin için cok gecmis olsun canim
Senın içinde hayırlısı olsun, doktorda bu kadar övülüyorsa sakın bırakma bu üç ay sansını dene..
Rabbim hayırlısını versin
merhaba , aaminnn amin hepimiz dualrı kabul olsun
Muayene edılıpte ne oluyor ki ıllakı heryerımızı dıdık dıdık etmelerımı gerek bırak etmesın yahuucanım muayene bile etmedi yaa doğru düzgünnkaç aydır evlisin kaç aydır korunmuosun hepsi bu..sonra hormon testlerime baktı..
yumurtlamanda sorun var böle hamile kalamazsın ilaç tedavisi kullanmamız lazım dedi..
serephone ve tarlusal verdi..3 ay kullan 4.ay hamile kalmazsan görüşürüz o zaman başka tedaviye vbaşlarız dedii
aynen canım öle yapıcaz...şimdi bakıyorum herkez bu ilaca adetin 5. günü başlamış benimki 3. gün başlatı...Muayene edılıpte ne oluyor ki ıllakı heryerımızı dıdık dıdık etmelerımı gerek bırak etmesın yahuu
Yanı bellıkı adam bılgılı verdıgın bılgı yetmıs ona yada ılk 3 ay senı kontrol altına alıyor olursa olur degılse baska tedavı verecek işte; sen bu 3 ay dene sansını canım belkıde daha hayırlıdır senın için belkide bır bakarsın bebiş gelir ınsallh
aynen canım öle yapıcaz...şimdi bakıyorum herkez bu ilaca adetin 5. günü başlamış benimki 3. gün başlatı...
benim doktor azıcık çılguınn belliii
guldurdun benııı
Cılgın doktorun cılgın hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?